KARTE SUDBINE: Izaberi jednu i saznaj sta ti je SUDBINA NAMENILA!

KARTE SUDBINE: Izaberi jednu i saznaj sta ti je SUDBINA NAMENILA!

2019-08-05 Off By Admin

Magicne karte mogu da nam otkriju kakva nam je vazna desavanja sudbina namenila…

KARTA SUDBINE 1)

Ako ste izabrali prvu kartu:

Vi trenenutno razmisljate o nekim promenama u zivotu, ali vi ne razmisljate o nekim preterano velikim promenama. Medjutim, bez ozbira na to vas zapravo vec u periodu do kraja meseca septrembra ocekuje jedna od najvecih promena u vasem zivotu. Vas ocekuje nesto sto vam je sudbina namenila i sto vi necete moci da izbegnete. A vama je sudbina namenila da promenite okruzenje. Upravo cete vi vec do kraja septembra promeniti okruzenje i vi cete otici na jedno za vas trenutno nepoznato mesto. Iako vam u pocetku nece biti lako, vi cete vremenom shvatiti da vam je ta promena bila potrebna i to zbog toga sto cete na tom mestu uspeti da se izborite za veliku kolicinu srece. Vama je sudbina namenila promenu okruzenja i vi cete uskoro otici sa mesta na kojem ste trenutno na jedno potpuno nepoznato za vas.

KARTA SUDBINE 2)

Ako ste izabrali drugu kartu:

Vi ne ponavljate greske. Vi kada jednom napravite gresku onda se trudite na sve nacine da je nikada vise ne ponovite. Upravo vi smatrate da ste pogresili sto ste bili u vezi sa osobom koja vas nije dostojna i zbog toga vi ni ne pomisljate da pruzite drugu priliku vasem bivsem partneru. Ono sto je cinjenica jeste to da vi tu osobu jos uvek volite, ali ste vi ubedjeni da sa tom osobom nikada vise necete biti u vezi. Medjutim, vi gresite. Vi cete zapravo u periodu do kraja godine ponovo zapoceti vezu sa tom osobom i to samo zbog toga sto vam je to sudbina namenila.

Vas ce sudbina uskoro ponovo spojiti sa tom osobom i vi cete sa njom zapoceti ljubavnu pricu samo sto ce u toj novoj vezi sve biti mnogo bolje i lepse po vas. Vama je sudbina namenila novi ljubavni pocetak sa bivsim partnerom i upravo vas to ocekuje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2