DNEVNI   HOROSKOP za  9.avgust: Danas ce neko shvatiti da VOLI POGRESNU OSOBU!

DNEVNI HOROSKOP za 9.avgust: Danas ce neko shvatiti da VOLI POGRESNU OSOBU!

2019-08-05 Off By Admin

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je dan tokom kojeg cete zaista imati mnogo razloga za srecu. Danas cete uspeti da resite neke velike probleme na poslu sto ce vam zaista mnogo znaciti, a isto tako cete danas uspeti da postignete kompromise sa voljenom osobom i konacno na planu vase veze nece postojati problemi. Izuzetno uspesan i pozitivan dan vam predstoji.

BIK

Dragi bikovi prestanite se obzirati na komentare drugih ljudi i pocnite ziveti vas zivot onako kako vam odgovara. Previse toga vi ne cinite samo zbog toga sto se plasite reakcije nekih osoba, a to se mora promeniti. Trebate ciniti sve ono sto zelite i trebate uzivati u zivotu.

BLIZANCI

Dragi blizanci previse burno reagujete nekada, nekada burno reagujete cak i kada su u pitanju sitnice, a vi morate nauciti kontrolisati temperament. Naime, upravo vi sa vasim reakcijama stvarate tugu voljenoj osobi, a sigurno da vama nije cilj da vasa voljena osoba bude tuzna.

RAK

Dragi rakovi potrebno je da pokazete veliki oprez danas. Naime, danas ce odredjene osobe pokusati da vam stvore ljubavne probleme i to tako sto ce vam govoriti lose stvari o vasem partneru. Medjutim vi tim osobama nista ne smete poverovati posto samo tako mozete izbeci tugu i probleme.

LAV

Dragi lavovi morate odrediti prioritete i morate se posvetiti samo jednom cilju. Vase ponasanje u poslednje vreme je najblaze receno cudno, naime vi toliko toga cinite na sopstvenu stetu da je to neverovatno. Razmislite malo o svemu i pokusajte odrediti prioritete.

DEVICA

Drage device nece vam biti ni malo lako danas. Danas vas ocekuje postupak vaseg partnera sa kojim ce vam on naneti veliku tugu. Ipak, potrebno je da danas budete koliko god je to moguce smirene, nemojte danas donositi nikakve odluke zbog kojih bi mogle zazaliti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2