LJUBAVNI HOROSKOP za 7.avgust:Neko ce se danas naci u LJUBAVNOM TROUGLU!

LJUBAVNI HOROSKOP za 7.avgust:Neko ce se danas naci u LJUBAVNOM TROUGLU!

2019-08-04 Off By Admin

OVAN

Vama ce u ljubavi cvetati ruze  kada  prestanete da glumite da ste hladni i nezainteresovani za osobu za koju kuca vase srce.Jednostavno  sada od vas zavisi vasa sreca jer ako napravite prvi korak, sve ce doci na svoje mesto.

 

BIK

Ako danas idete na ljubavni sastanak bilo bi dobro da smanjite svoja ocekivanja jer nazalost nista nece biti onako kako se nadate i kako ocekujete.No,nemojte dizati ruke od te osobe i dajte joj jos jednu sansu.

 

BLIZANCI

Vi ste jedna od onih osoba  koja zbog ljubavi cini bas sve kada joj se dokazu emocije.Tako ce biti i danas jer imate kraj sebe osobu koja vas iskreno voli i   zato  itekako  trebate da joj poklonite ljubav i da vam ona danas bude prioritet.

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Moguce je da cete   u toku dana imati problema sa ljubomorom.Jednostavno vas je strah da bi ste mogli izgubiti osobu do koje vam je stalo  ali   zaista nema razloga za tako ruzne misli jer vi zapravo ne shvatate koliko ste jako voljeni.

 

LAV

Nemojte preterivati,jer ako dodje do svadje izmedju  vas i vase voljene osobe to nikako ne znaci da   je njoj  manje stalo  kao sto vi sada mislite.Priznali vi to ili ne,    ovih dana niste fer prema njoj ali sve moze da se sredi i dovede u red.

 

DEVICA

Fokusirajte se na ljubav danas.Neka vam sve drugo bude u drugom planu.Imate kraj sebe osobu koja je zaista spremna na sve kako bi bila pored vas.Dajte joj sansu da vas usreci.Zasluzili ste to.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2