Izaberi jedan SIMBOL LJUBAVI i saznaj sta te VAZNO ocekuje!

Izaberi jedan SIMBOL LJUBAVI i saznaj sta te VAZNO ocekuje!

2019-08-04 Off By Admin

Svako od nas zeli da zna sta mu ljubavna buducnost donosi, a ljubavni simboli mogu da nam to otkriju. Ljubavni simboli otkrivaju, u zavisnosti od naseg izbora, koja ce nam desavanja obeleziti period do kraja godine…

 

SIMBOL LJUBAVI 1)

Ako ste izabrali prvi ljubavni simbol:

Vi ne razmisljate previse cesto o ljubavnoj buducnosti, a vi to ne cinite, jer ne mozete ni da pretpostavite sta ce vam ona doneti. A vas uskoro, vec u narednom periodu ocekuje nesto zaista posebno. Vas vec pred sam kraj meseca avgusta ocekuje ”ljubav na prvi pogled”. Upravo cete se vi tada zaljubiti u jednu osobu u trenutku i vi cete je silno pozeleti kraj sebe. Na vasu veliku srecu ni ta osoba nece biti ravnodusna prema vama i upravo cete zbog toga vi sa tom osobom zapoceti ljubavnu pricu vec tokom meseca septembra. Vi cete zapoceti ljubavnu pricu koja ce imati sve potrebne preduslove kako bi se izborila za uspesnu buducnost. A vi cete isto tako sa tom osobom provesti period do kraja godine i to u velikoj sreci. Vama ce period do kraja godine upravo obeleziti desavanja koja ce biti vezana za tu osobu.

SIMBOL LJUBAVI 2)

Ako ste izabrali drugi ljubavni simbol:

Vama ce period do kraja godine doneti nesto o cemu trenutno ni ne razmisljate. On ce vam doneti novi ljubavni pocetak sa vasim bivsim partnerom. Vi tu osobu niste zaboravili samo sto to sebi ne zelite da priznate. A vas ce zivot uskoro ponovo spojiti sa tom osobom. Vama ce posebno interesantan mesec biti septembar i to zbog toga sto vas ocekuje novi ljubavni pocetak sa bivsim partnerom tokom njega. Vama ce ta osoba dokazati da je se promenila i zbog toga cete vi odluciti da joj ukazete jos jednu priliku. A vi zaista necete pogresiti sa tom odlukom. U toj vezi ce sve biti mnogo drugacije, lepse i bolje po vas i vi cete shvatiti da je vas partner naucio brojne lekcije iz sopstvenih gresaka. Vama ce period do kraja godine doneti ljubavni pocetak sa osobom koju ste mnogo voleli u proslosti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2