Horoskop srece i tuge: Evo kojeg znaka ceka sreca, a kojeg tuga!

Horoskop srece i tuge: Evo kojeg znaka ceka sreca, a kojeg tuga!

2019-08-04 Off By Admin

Pripadnicima znaka Bika ce konacno ”krenuti u zivotu”, dok pripadnicima znaka Strelca uskoro pocinje tezak period. Zvezde imaju lepe vesti za bikove, a zvezde imaju lose vesti za strelce…

 

BIK

Dragi bikovi, tuga koju trenutno osecate ce uskoro nestati iz vaseg zivota, a isto tako ce iz vaseg zivota nestati i svi problemi kojih imate izuzetno mnogo. Naime, vama ce u narednom periodu sve pogodovati i to zbog toga sto ce vam zvezde biti naklonjene. Vama vec 10. avgusta pocinje jedan divan period i on ce trajati sve do 14. septrembra, a vi cete tokom tog perioda samo za srecu znati. Na pocetku tog perioda vas ocekuje jedan manji novcani dobitak. A taj dobitak ce biti od ogromnog znacaja za vase finansije. Posle toga vas ocekuje prilika na koju dugo vremena cekate. Vi cete imati priliku da promenite zaposlenje i da pocnete obavljati mnogo bolji posao.

Vas isto tako tokom tog perioda ocekuju  carobna desavanja na planu ljubavi i to sve zahvaljujuci vasem partneru. Vas partner ce se truditi na sve nacine samo kako bi vas usrecio, a njemu ce to zaista i pozaziti za rukom. Sem toga vas na pocetku septembra ocekuje dokaz da se zelje ostvaruju. Upravo ce se vama ostvariti jedna velika zelja, a to ce vam omoguciti brojne razloge za srecu.

Vas u narednom periodu ocekuje samo mnogo srece i uzivanje u sreci. Vi za brige niti za probleme necete znati. Konacno je dosao red i na vasu srecu. A vi cete tokom narednog perioda zaista uzivati u prelepim danima.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2