OVAJ znak je RODJEN POD SRECNOM ZVEZDOM  i prosto je VECITI POBEDNIK!

OVAJ znak je RODJEN POD SRECNOM ZVEZDOM i prosto je VECITI POBEDNIK!

2019-08-02 Off By Admin

Dragi bikovi,da li ste vi svesni toga da ste osoba koja je rodjena pod srecnom zvezdom?

Kladimo se da vam ne deluje tako i da zapravo mislite da ste neko ko ima  veoma malo srece u zivotu,ali verujte  nam da zivite u zabludi.

Jer, razmislite realno…

Da li vam se  desava da i onda kada nista nije kako bi  ste zeleli i kada vam deluje da vam sve ladje padaju u vodu da se sve sredi kad to najmanje ocekujete?

Da li  i sami shvatate da se nekada iz najvecih problema veoma lako izvucete?E, to  je upravo  zato sto ste rodjeni pod srecnom zvezdom i jer vas kroz  zivot zapravo prati sreca.

Moramo da dodamo da ste vi osoa koja je pre svega dobar covek.Neko ko nikome nece naneti bol  i ko obicno dobro razmisli pre nego  nesto uradi ili kaze.

Osoba ste koja nema dlaku na jeziku i koja  bas uvek kaze ono sto misli. Naravno da zbog toga sto ste   takvi imate mnogo problema u zivotu ali vi se nikada ne menjate ni zboh koga.

Ljudi vam mogu verovati jer ste iskreni, jer ne sedite na dve stolice i prosto nikada ne igrate prljavo.

Osnova vaseg  zivota,odnosno smisao istog je ljubav. Retko ko moze da voli tako jako i snazno kao vi ali isto tako zelite i ocekujete da budete voljeni.

Jedna ste od onih osoba koje se nece    zaljubiti na prvi pogled.

Prosto, vise vas  zanima necija dusa jer ste kao pametna osoba  jednostavno svesni toga da je lepota prolazna.

Vi ste veliki hedonista. Osoba koje itekako ume i zna da uziva  u zivotu.

Moze se reci da od njega  uzimate sve sto vam se daje ali nikada ne igrate prljavo i nikada necete preko tudjih suza graditi svoju srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2