Ovim znacima ce SLOMITI SRCE osobe koje najvise vole!

Ovim znacima ce SLOMITI SRCE osobe koje najvise vole!

2019-07-31 Off By Admin

Svako od nas nekada umesto zasluzene srece samo tugu dobije, a upravo tuga ceka neke znakove zodijaka. Naime, zvezde otkrivaju pripadnicima znaka Lava i Device da ce im uskoro biti slomljeno srce…

 

LAV

Dragi lavovi, vama naredni period nista dobro nece doneti. Cak naprotiv, on ce vam doneti samo mnogo tuge. Vas u period do kraja meseca septembra ocekuju samo teski trenuci, kao i brojni razlozi za tugu. Vas tokom meseca avgusta prvo ocekuje rastanak sa jednom osobom. Jedna vasa draga osoba ce morati da promeni okruzenje, a vama to tesko pasti. Ipak, vama ce nesto drugo obeleziti period do kraja septrembra, a to je kraj vase veze.

Vas partner ce tokom meseca avgusta ciniti neke nerazumne postupke sa kojima ce vas iznova i iznova povredjivati, a vama prvi dani meseca septembra donose i izdaju voljene osobe. Vas partner ce vas izdati i vi necete imati drugog izbora nego da se odlucite za ljubavni kraj. Vi cete pokusati da oprostite voljenoj osobi i pokusacete da pronadjete neki razlog zbog kojeg bi joj trebali oprostiti, ali cete vi ipak na kraju morati da se odlucite za ljubavni kraj.

Vama ce vas partner slomiti srce i upravo zbog toga cete se vi boriti sa velikom kolicinom tuge i bola. Desavanja koja vas ocekuju u narednom periodu ce vam doneti samo mnogo razloga za tugu. Vama predstoje teski trenuci. I vas ce izdati osoba koju mnogo volite i do koje vam je mnogo stalo. Dolaze vam veoma teski dani ispunjeni sa tugom.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2