Ovan: Najbolji je kada je najteze – On je andjeo cuvar voljenih osoba!

Ovan: Najbolji je kada je najteze – On je andjeo cuvar voljenih osoba!

2019-07-29 Off By Admin

Nikome tako malo reci ne znace kao sto one ne znace njemu. A nikome nije stalo toliko do dela kao sto je stalo njemu. Ovan nece da govori o svojoj ljubavi. On nece da govori kako voli svoje drage osobe nego on zeli da im to dokaze kroz svoja dela. On je nista drugo nego pravi andjeo cuvar voljenih osoba…

 

On ima mnogo problema u zivotu, ali se on nikada problema nije plasio. Ovan je covek koji se zapravo ne plasi nicega i on je covek koji je spreman da zanemari sve svoje brige i probleme u onim trenucima kada primeti da je neka njegova voljena osoba tuzna. Ovan jedno nikada nije umeo da cini, a on nikada nije umeo da misli na sebe. Oduvek je on mislio samo na svoje voljene osobe i veliko je pitanje da li ce se to ikada i promeniti.

Svestan je ovan cinjenice da se tesko moze izboriti za srecu, ako ne vodi dovoljno racuna o sopstvenoj sreci, ali je njemu prosto vaznija sreca voljenih osoba od sopstvene.

Velika razlika postoji izmedju ovna i drugih ljudi. A najveca razlika je u tome sto su drugi ljudi uz svoje voljene osobe samo onda kada imaju razloga za srecu, dok je on uz svoje voljene osobe upravo u onim trenucima kada mi je najteze. Ovan dokazuje svoju ljubav voljenim osobama upravo u teskim trenucima. Upravo onda kada je najteze on cini sve sto moze kako bi kod neke drage osobe tugu zamenio sa velikom srecom.

Mnogi na osnovu izgleda ovna pomisle da je njegov zivot bezbrizan. Ali to uopste nije tako. Ima ovan mnogo problema u zivotu, ali on prosto ne misli na sebe. On se prosto nekada ”krije” iza svog laznog osmeha, jer zeli da izbegne bespotrebna pitanja.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2