Zena Rak: Plemenita, nezna i velikodusna – Ona vredi kao SUVO ZLATO!

Zena Rak: Plemenita, nezna i velikodusna – Ona vredi kao SUVO ZLATO!

2019-07-28 Off By Admin

Nikada ne govori previse o sebi. Nikada ne stavlja sopstvenu srecu na prvo mesto. Zena rak je velikodusno bice koje ne smatra da se ceo svet vrti oko njega i koje nikada ne misli na sebe. Imati nju kraj sebe je nesto posebno i prelepo i zbog toga bi se svi ljudi trebali boriti za njenu ljubav i za njeno poverenje. Ona je zaista vredna borbe i truda…

 

Potreban je trenutak kako bi se upoznala, a onaj ko nju upozna odmah je pozeli kraj sebe. Zena rak je zaista divno bice koje ima tako malo mana i koje pleni sa velikim brojem vrlina. Ono sto se kod zene raka prvo primeri jeste njena dobrota. Nikada ona nju nije ni pokusavala da sakrije. Ona zna da joj dobrota samo tugu u zivotu donosi, ali ona nju tako ponosno pokazuje i dokazuje. Zena rak je spremna svima da pomogne. Ona je spremna da pomogne cak i losim ljudima. Ona svima pomaze, jer veruje da svaki covek zasluzuje srecu.

Imati zenu raka kraj sebe je bez i malo preterivanja ostvarenje sna za mnoge osobe. Imati nju kraj sebe znaci imati osobu koja ce biti tu kako u dobru, tako i u zlu. Moze zena rak dopustiti dragim osobama da uzivaju u sreci bez nje, ali im ona ne moze dopustiti da se same bore sa tugom. Mnogo je vise zena rak uz svoje drage osobe onda kade je tesko nego sto je uz njih onda kada imaju razloga za srecu.

Zeni raku je pre svega bitno da sa dragim osobama podeli njihovu tugu. Ona prosto zeli da bude uz njih onda kada im je najteze.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2