AVGUST ce im DONETI SRECU: Ovi znaci  ce biti na SEDMOM NEBU u narednih mesec dana!

AVGUST ce im DONETI SRECU: Ovi znaci ce biti na SEDMOM NEBU u narednih mesec dana!

2019-07-28 Off By Admin

SKORPIJA

Mnogo ste patili u prethodnom periodu.Ovo se narocito odnosi na ljubav.

Cinjenica je da ste svoje srce dali nekome ko ne ume da vas ceni i samim tim ste   sebi naneli bol i  zaboli noz u srce iako to niste naravno zeleli.

Osoba do koje vam je mnogo stalo vas je razocarala i jos uvek se oporavljate od ljubavnog udarca koji vam je nanela ali ne brinite.

U mesecu koji je pred vama ce  sve doci na svoje mesto. Vi cete biti srecniji nego ikada do sada i konacno ce doci do razresenja vase ljubavne situacije.

Samo treba da slusate svoje srce i da  ne bezite od ljubavi.

U avgustu u vas zivot ulazi jedna devica. Ona ce   vec na  prvi pogled prema vama osetiti snazne vibracije    i  dace sve od sebe da vas osvoji. Ona ce itekako  umeti da shvati vas strah od nove romanse. Bice joj jasno da ste povredjeni i izigrani ali ce  umeti i da izleci vase boli. Da prosto neguje oziljke koje imate na svojoj dusi.

Vama ce avgust doneti ljubav o kakvoj ste do sada mogli samo da sanjate ali  to je jos jedan dokaz da posle svake oluje dodje Sunce. Tako  ce biti i kod vas.Mnogo ste patili ali smeska vam se divna buducnost.

 

BIK

Dragi bikovi,bez imalo sumnje ce vam  naredni mesec biti najbolji  u toku cele ove godine. Ocekuju vas nestvarne situacije kada je ljubav u pitanju ali to nije sve.

Naime,  u narednom mesecu postoje velike sanse da jedna osoba iz vase blizine prizna da gaji  veoma  jake emocije prema vama. To ce vas prilicno iznenaditi jer to niste ocekivali ali svakako da treba da razmislite o tome da toj osobi date sansu.Naravno, pod uslovom da ste sada slobodni.

Ta ce vam osoba doneti srecu o kojoj ste do sada mogli samo da sanjate i to je najveca istina.

Kada je rec o bikovima koji su sada u vezi moguce je da dodje do prosidbe ili cak pocetka zajednickog  zivota.

Ovo je mesec kada vam se ostvaruju zelje i uzivajte.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2