OVAN NIKADA NE ZABORAVLJA  one koji su mu POMOGLI i NE PRASTA onima koji su ga POVREDILI!

OVAN NIKADA NE ZABORAVLJA one koji su mu POMOGLI i NE PRASTA onima koji su ga POVREDILI!

2019-07-26 Off By Admin

 OVAN ima dusu kakvu nema nijedan drugi znak.

Osoba je koja moze mnogo toga da podnese i da istolerise… Pa cak i da oprosti. Imati ovna u svom zivotu znaci pre svega imati prijatelja.

Jer jedino je ovan  neko ko ima divnu dusu. On   je osoba koja vam nece naneti bol ali i osobva koja nece dozvoliti da neko  njega zeza i zavlaci na bilo koji nacin.

Ovan je osoba koja ima stav   u zivotu i pravila po kojima zivi.  Jednostavno receno, nikada vas nece povrediti. Ali ce mu poci za rukom da ostvari svoje snove i da do svog cilja dodje na posten  nacin.

Dakle, ovan vas nece povrediti i nece graditi svoju srecu na tudjim suzama.

Ima stav osobe koja jednostavno zna sta zeli ali koja nece igrati prljavo kako bi to nesto dobila.

Ovan kao prvi  znak  u zodijaku odlicno zna koliko vredi. Osoba je koja veoma cesto cini prvi korak iz prostog razloga sto   ume da  se bori kada svi odustaju.

Cak i da dozivi poraz i izgubi  bitku ovan nece posustati i nece odustati.Moze da izgubi bitku ali nikada nece izgubiti rat i to je najveca moguca istina.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce ovan znati kada treba da se bori a kada treba da odustane. Osoba je koja ce naci nacina da se izbori sa mnogim nevoljama u  zivotu.

Ma koliko da mu tesko bilo on nece odustati i nece tek tako ljudima oko sebe priznati koliko mu je tesko i koliko  ga boli.

Kada je u vezi on je iskren i odan. Ima stav osobe koja ce vam pruziti ljubav ako je  zasluzite ali ce itekako moci i da vas precrta i da se pravi da ne postojite ako mu bol nanesete,

 

Nastavak na sledecoj   strani…

Pages: 1 2