Dolaze im teski trenuci: Ove znakove ocekuje LJUBAVNI KRAJ!

Dolaze im teski trenuci: Ove znakove ocekuje LJUBAVNI KRAJ!

2019-07-26 Off By Admin

Period do kraja leta ce nekim znacima doneti samo mnogo razloga za tugu. A to posebno vazi za pripadnike znaka Vage i Strelca. Upravo njima zvezde otkrivaju da ih ocekuje ljubavni kraj…

 

VAGA

Drage vage, vi dobro vodite racuna o desavanjima na planu vase veze. Vi nista ne prepustate slucaju i vi cinite sve sto mozete kako bi vasa veza bila sto uspesnija. Medjutim, vasa veza nece jos dugo vremena potrajati. Ona ce se zavrsiti i to u periodu do kraja leta. Iako vi trenutno smatra da ne postoji nista zbog bi vas moglo naterati da odustate od vase veze, vi cete ipak uskoro shvatiti da to nije tako. Vi cete vec tokom meseca avgusta saznati neke stvari o vasem partneru zbog kojih cete izgubiti u potpunosti poverenje u njega. Vi cete saznati da on nikada nije bio iskren prema vama i to vam ni malo nece lako pasti.

A vas isto tako pred sam kraj leta ocekuje nesto veoma lose. Vas u poslednjim danima leta ocekuje ljubavna izdaja. Vas partner ce sa jednim postupkom pogaziti sve dobro sto ste vi cinili za njega i upravo ce vama u tim trenucima biti jasno da ce se vasa veza zavrsiti. Naravno da ce sve zavisiti od vase odluke, ali vi necete imati drugog izbora nego da odustanete od veze u kojoj ste trenutno.

Vama period do kraja leta nece doneti razloge za srecu na planu ljubavi nego ce vam doneti razloge za tugu. Vama ce period do kraja leta obeleziti ljubavni kraj. Nazalost, veza u kojoj ste trenutno ce se zavrsiti i to sve zbog vaseg partnera. Dolaze vam veoma teski trenuci.

Nastavak na slececoj stranici…

Pages: 1 2