JARAC UZIVA u ZIVOTU, ali NIKADA NECE PREKO TUDJIH SUZA da GRADI SVOJU SRECU!

2019-07-23 Off By Admin

JARAC

On je jedno posebno bice. Bice koje zna sta  zeli i bice koje u najvecem broju slucajeva to i dobije. Imati kraj sebe jarca znaci pre svega imati pravog prijatelja.

On ume da cuva tudje tajne. Ume da bude oslonac i rame za plakanje, da bude osoba koja ce svoju srecu  da  ostvari i dobije.

On ne ocekuje da nesto dobije tek tako, da mu nesto   prosto receno padne sa neba… Bice je koje odlicno  zna da je zivot samo jedan i itekako ume i zna da se bori za ono do cega mu je stalo.

Kada pricamo o karakteru pre svega moramo da kazemo da on vazi za osobu koja je iskrena. Nema dlaku na jeziku i uvek ce reci ono sto misli, ono sto zeli i oseca.

Cak i kada je rec o istini koja bi nekome mogla da slomi srce,  jarac nece imati dilemu oko toga da li da je izgovori. Jednostavno je takav. Ne zeli da laze jer zna da se svaka laz kad tad sazna.

Isto tako nikada nece oprostiti onima koji njega slazu jer zna da onaj ko jednom  bude lazov ostaje lazov za sva vremena.

Znak je kojki uvek cini prvi korak  i jednostavno je ponosan na sebe zbog toga. Ako mu se neko svidja on   ce umeti da nadje nacina da tu osobu osvoji.

Naravno, ukoliko je ona slobodna, jer je opste poznato da jarac nece  dirati ono sto je tudje ali da hoce braniti ono sto mu pripada.

Imati kraj sebe jarca znaci imati nekog ko ce umeti da vas razume i ko vam nikada nece  zabiti noz u ledja.

Ukratko receno, jarac ume da bude  prijatelj kakav se samo  moze pozeleti, ali i partner iz snova. I vodi se time da je u zivotu od bilo cega vaznije biti dobar covek.

On to svakako jeste.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2