VELIKA TUGA IM SE SPREMA: Ovi znacima nece biti ni malo lako!

VELIKA TUGA IM SE SPREMA: Ovi znacima nece biti ni malo lako!

2019-07-21 Off By Admin

Nekim znacima predstoje veoma teski dani ispunjeni bolom i tugom. Zvezde imaju veoma lose vesti za pripadnike znaka Bika i Ribe i zvezde njima otkrivaju da ih ocekuju brojni razlozi za tugu…

 

BIK

Dragi bikovi, vi zaista mozete da podnesete sve. Vi se vec toliko dugo vremena borite sa problemima da je to neverovatno, ali se vi nadate da ce se uskoro u vasem zivotu sve promeniti na bolje. Medjutim, to se nece desiti. Nazalost vama dolaze dani ispunjeni brojnim razlozima za zabrinutost i za tugu. Naime, vama mesec avgust uopste nece ispuniti ocekivanja i vi cete tokom avgusta zaista mnogo problema imati.

Vama pocetak meseca avgusta donosi razloge za zabrinutost. Vas razlozi za zabrinutost ocekuju zbog brojnih problema na poslu i zbog tih problema ce cak i vase zaposlenje biti pod znakom pitanja. Ipak, ono sto je sigurno jeste da ce vama mesec avgust i to na jedan negativan nacin obeleziti desavanja na planu ljubavi. Vi cete veoma tesko moci da izbegnete ljubavni kraj tokom avgusta.

Vas partner ce zapravo poverovati u lazi nekih osoba i zbog toga ce potpuno izgubiti poverenje u vas, a sem toga vas u drugoj polovini meseca avgusta ocekuje izdaja voljene osobe. Vas partner ce vas izdati, a vi cete to saznati tek posle odredjenog vremena. Upravo ce vam to najteze pasti. U tim trenucima ce vam se ciniti da se sve rusi oko vas i vi cete ozibljno razmisljati o raskidu.

Vama tokom meseca avgusta nece  biti ni malo lako. Tuga vam se sprema.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2