LJUBAVNI  HOROSKOP za  21.jul:  Jedan znak bi DANAS mogao  IZGUBITI osobu do koje mu je STALO!

LJUBAVNI HOROSKOP za 21.jul: Jedan znak bi DANAS mogao IZGUBITI osobu do koje mu je STALO!

2019-07-19 Off By Admin

OVAN

Pred vama je dan u kome vam osmeh prosto nece silaziti sa usana.Dakle,slobodni ovnovi mogu da ocekuju jedno zanimljivo poznanstvo i flert u toku danasnjeg dana dok oni koji su u vezi dobijaju znacajacan dokaz ljubavi.

 
BIK
Na vasem emotivnom polju vec neko vreme je stagnacija ali za to ste samo vi krivi jer umesto da se borite za osobu do koje vam je stalo vi se prosto ponasate kao ponosno dete koje ce radije patiti nego priznati da voli.
 
BLIZANCI
 
Nema razloga za brigu jer ako ste u svadji sa osobom do koje vam je stalo danas ce sasvim sigurno doci do vaseg pomirenja.Nema razloga da bezite od emocija vec da im prosto idete u susret. Vodite racuna o tome sta radite i otvoreno emocije pokazite.
RAK
Vi dobro znate da jedan jarac ima iskrene emocije prema vama ali je vas problem sto se i dalje plasite da  bi on mogao da vas prevari i da vas izda.Naravno da do toga nece doci  i ako mu date sansu dokazace vam da nije losa osoba.
 LAV
Ako ste za danas nesto planirali onda morate da stavite sve to u drugi plan.Prosto,nista nece biti onako kako se nadate i kako ste ocekivali jer sudbina danas za vas ima drugacije planove i vrlo cete   brzo shvatiti o cemu se radi.
 DEVICA
 Zanimljiv je dan pred vama ako ste u vezi ali ne na pozitivan nacin.Jedna osoba pokusava na sve moguce da  unisti  vezu u  kojoj ste.Velike su sanse da je to zato sto vaseg partnera zeli za sebe.
 VAGA
Nista ne moze na  silu i nikada i nece moci.Imajte to na umu.Za vas je danas sada kad od nekij ljudi prosto morate dici ruke i shvatiti da se srcu ne moze narediti koga ce voleti.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2