Magicni simboli buducih desavanja: Izaberi jedan i saznaj sta te ocekuje!

Magicni simboli buducih desavanja: Izaberi jedan i saznaj sta te ocekuje!

2019-07-18 Off By Admin

Svako od nas zeli da zna sta ce mu doneti buducnost, a nasu buducnost mogu da nam otkriju magicni simboli. Upravo oni otkrivaju kakva nas vazna desavanja ocekuju i to u zavisnosti od naseg izbora…

 

MAGICNI SIMBOL 1)

Ako ste izabrali prvi magicni simbol:

Pokusavate da budete na sve spremni. Vi ne zelite da vas bilo sta iznenadi. Medjutim, vas ce uskoro neka desavanja potpuno iznenaditi. Vi cete zapravo u bliskoj buducnosti pristati na nesto o cemu trenutno ne mozete ni da razmisljate. Vi cete u bliskoj buducnosti pristati da pruzite jos jednu priliku vasem bivsem partneru. Vas vec u narednom periodu ocekuju desavanja koja ce biti vezana za tu osobu i vi cete moci da shvatite da je se ta osoba zaista promenila. A vi cete posle odredjenog vremena sa tom osobom zapoceti novu ljubavnu pricu.

Vas uskoro ocekuju neka desavanja zbog kojih cete preci preko ponosa i zbog kojih cete odluciti da ukazete jos jednu priliku bivsem partneru, a to ce svakako mnogo uticati na vas zivot.

MAGICNI SIMBOL 2)

Ako ste izabrali drugi magicni simbol:

Vi ne ocekujete previse kako od bliske, tako ni od dalje buducnosti. Vi ne ocekujete previse, jer zelite da izbegnete razocaranja. Medjutim, vi imate pravo da budete optmisti i to zbog toga sto vas u bliskoj buducnosti ocekuju samo pozitivna desavanja. Vas zapravo uskoro ocekuju desavanja na koja dugo vremena cekate. A vas pre svega ocekuje ostvarenje nekih vasih snova. Vi ste ubedjeni da se snovi ne ostvaruju, ali cete uskoro shvatiti da to nije tako. Vama ce se prvo ostvariti jedan veliki zivotni san, pa vas posle toga ocekuje i ostvarenje vaseg najveceg ljubavnog sna. Nema nikakve dileme da cete vi uzivati u sreci u bliskoj buducnosti. Vama predstoje desavanja na koja cekate izuzetno dugo vremena.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2