NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Nekim znacima ce vise PRIJATI SAMOCA nego NECIJI ZAGRLJAJ!

2019-07-12 Off By Admin

OVAN

Sedmica koja je pred vama bi mogla biti veoma burna sto  se ljubavi tice.Neka vam bude  na umu da ovo nikako nece biti period u kome bi vas ponos  trebao da ima glavnu ulogu.Umesto toga,dajte sve od sebe da jedna osoba bude sa vama.

 

BIK

Ako ste slobodni  sedmica koja je pred vama bi vam mogla doneti neke zanimljive situacije.Vrlo bi lako moglo da dodje do toga da   pozelite da udjete u vezu sa osobom koju ste nedavno   upoznali.Ne mozete da joj odolite.

 

BLIZANCI

Tokom sledecih   nekoliko dana vama ce  vise prijati samoca nego neciji zagrljaj i shodno tome nema razloga da ne ugodit sebi.Bice ovo period kada ce i vase emocije biti   u nekoj vrsti dileme.

 

RAK

Probajte da se fokusirate na ljubav tokom nekoliko sledecih dana.Da resite probleme koje imate ako ste u vezi ako kraj sebe imate partnera.Vrlo bi lako moglo doci do toga da ova sedmica  bude vas  novi ljubavni pocetak.

 

LAV

Vise se fokusirajte na ljubav a manje na obaveze koje imate i sve ce    biti u redu.Naravno da je potpuno normalno to sto zelite da  ostvarite svoje poslovne ciljeve ali morate da nadjete vremena i za svoj privatni zivot.

 

DEVICA

Sve moze vrlo lako da se dovede u red, ako se vi  budete potrudili.Ovo ce   biti sedmica u kojoj cete moci da   sredite sve  i resite probleme koji vas muce i neka   vam to  bude prioritet.Nemojte biti ponosni jer cete sve pokvariti.

VAGA

Odlican je period pred vama.Itekako cete moci  da uzivate   u narednih nekoliko dana.Dok ce slobodne vage imati sansu da im se desi jedno poznanstvo,one koje su u vezama ce dobiti dokaz koliko  je jednoj osobi stalo.

 

SKORPIJA

Odlican je period pred vama.Nema razloga za brigu vec samo za osmeh koji necete skidati sa vaseg lica.Jedini savet koji imamo za vas jeste da    budete hrabri i da jednoj osobi priznate sta je ono sto osecate za nju.Ona ce to svakako umeti da ceni.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2