NEDELJNI  HOROSKOP: Dok ce neki imati PROBLEMA SA LJUBOMOROM,neke ce MUCITI DILEMA…

NEDELJNI HOROSKOP: Dok ce neki imati PROBLEMA SA LJUBOMOROM,neke ce MUCITI DILEMA…

2019-06-07 Off By Admin

OVAN

Pred vama je nedelja  u kojoj cete imati priliku da shvatite sta  je ono sto  jedan lav zaista oseca prema vama.Priznali vi to ili ne,velike su sanse da je njemu stalo samo do toga da se zabavi a upravo je to ono cega se najvise plasite.

 

BIK

Moze se reci da je pred vama period u kome cete moci da   razmislite dobro te da resite neke dileme.Ukoliko shvatite da su se emocije prema jednoj osobi promenile onda  je vremne da joj to iskreno i kazete iako su velike sanse da cete joj time slomiti srce ali ona svakako zivi u laznoj nadi.

 

BLIZANCI

Sedmica koja je pred vama bas i nece biti savrsena za ljubav.U poslednje vreme vam se desava toliko toga pa ni sami niste  svesni gde se nalazite i zato je nas savet da tokom sedmice koja je pred vama vise paznje posvetite svojim obavezama.

 

RAK

Hteli vi to ili ne,tokom sedmice koja je pred vama cete morati da donesete neke odluke.Ovo se narocito odnosi na  vas odnos sa voljenom osobom jer ona zeli da zna na cemu je sa vama.Da li ste spremni da kraj nje provedete ostatak svog zivota?

 

LAV

Vi ste neko ko zna da  uziva u zivotu  i sad  trenutno imate veliku priliku za avanturu i flert,tako da ako vam je stalo do toga  mozete samo da se prepustite.Ipak nemojte     dozvoliti sebi da se zaljubite jer bi vam tad lako moglo biti slomljeno srce.

 

DEVICA

Najvaznije od svega je da   tokom sedmice koja je pred nama nadjete dovoljno vremena za voljenu osobu.Imacete  mnogo problema i   obaveza ali  nista od toga ne sme biti razlog da zapostavite osobu do koje vam je stalo.

 

VAGA

I dalje ste  u dilemi i ne znate sta je ono sto zelite.U poslednje vreme vam mnogo prija to sto jedan rak na sve nacine pokusava da vas osvoji ali jos uvek ne smete da mu se prepustite.Razlog za sve to je ljubavni trougao u kom ste se nasli –    jedan rak zeli vas,ali vi sve cesce mislite o jednoj devici.

 

Nastavak na sledecoj   strani…

Pages: 1 2