Vodolija: Cini ono STO ZELI, a ne ono sto drugim ljudima ODGOVARA!

Vodolija: Cini ono STO ZELI, a ne ono sto drugim ljudima ODGOVARA!

2019-06-05 Off By Admin

Sa nekim osobama se moze upravljati. Neke osobe veoma cesto slusaju druge ljude i ne cine ono sto im zapravo moze doneti srecu. Medjutim, Vodolije su osobe koje nikoga ne slusaju nego cine po svome, a one isto tako nikada ne cine ono sto im ne odgovara…

 

Vodolije ne zele da se dopadnu svim ljudima, one to nikada nisu ni zelele. Vodolije su osobe koje se ponasaju onako kako smatraju da je potrebno i kod njih se uvek moze primetiti velika odvaznost. Ono sto je cinjenica jeste da su vodolije originalne, i to moze reci bez i malo preterivanja. Ni na koga one ne podsecaju, one su jedinstvene i uvek ce to biti.

Stalo je vodolijama do misljenja nekih ljudi, medjutim, niko vodolije ne moze spreciti da ucine ono sto zele. Moze vodolijama biti mnogo stalo do neke osobe, ali one i pored toga nikada toj osobi nece dopustiti da im se mesa u zivot. Vodolije same odlucuju o svemu u svom zivotu. One zele da budu zasluzne kako za svoje pobede, tako i za svoje poraze.

Veliko postovanje vodolije imaju za sve druge ljude. One svakog coveka postuju, ali one postovanje zahtevaju i za sebe. Nikome vodolije ne dopustaju da se prema njima ophodi bez postovanja, i onaj ko to cini zapravo samo rizikuje burnu reakciju vodolija.

Vodolije se nicega ne plase i strah se kod njih nikada ne moze primetiti. One se nicega ne plase zbog toga sto su vec prosle kroz mnogo teskih situacija u zivotu i njih vise nista ne moze ni na kakav nacin iznenaditi. Vodolije je oduvek pokretala njihova velika hrabrost. Upravo zbog hrabrosti vodolije smeju da ucine sve ono sto pozele, a kada se one bore za nesto onda to one uvek i dobiju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2