JARAC:MESECNI HOROSKOP za JUN: Vama u LJUBAVI NECE BITI LAKO!

2019-05-31 Off By Admin

Niko na svetu ne veruje vise u srecu od  JARCA, ne postoje pozitivnije osobe,  jarcevi su osobe koje neograniceno veruju u srecu, a narucito veruju u ljubavnu srecu. Zvezde otkrivaju pripadnicima  ovog znaka sta ih ocekuje tokom  juna u ljubavi.

 

AKO STE U VEZI:

Dragi jarcevi, pred vama je veoma tezak mesec na planu ljubavi, pred vama je mesec tokom kojeg bi vasoj vezi mogao doci kraj.

Iako se vama trenutno cini da na planu vase veze sve funkcionise dobro, ipak to je samo maska. Vas na pocetku juna ocekuju neke situacije tokom kojih cete shvatiti pravu istinu. Vi cete vec u periodu od 4. do 7. juna saznati mnogo toga o voljenoj osobi sto vam se nece dopasti, cak ce vam i voljena osoba priznati neke stvari. Vama ce se u tim trenucima ciniti kao da se ceo svet srusio oko vas, ali cete ipak skupiti hrabrosti i snage i to cete oprostiti voljenoj osobi. Onda vas od 10. do 15. juna ocekuje zaista mnogo srece na planu ljubavi, ocekuju vas neka prelepa desavanja, tacnije iznenadjenja koja ce vam voljena osoba priredjivati. Medjutim od 16. dana vas ponovo ocekuju problemi, upravo ce vas voljena osoba ponovo  izdati i doneti vam veliku tugu. Pokusavati cete vi to da oprostite voljenoj osobi, vasa voljena osoba ce se truditi da vam se iskupi za to, ali vi prosto necete moci da predjete preko toga. Necete se vi odluciti za kraj, ali upravo tada cete shvatiti da kraj sebe nemate osobu koja ce vam uvek biti verna i razmisljati cete o svemu pa naravno i o raskidu. Mnogo tuge i problema ce vam doneti mesec jun na planu ljubavi, ali odluku cete iskljucivo morati da donesete vi, a od vase odluke ce zavisiti sve.

Mesec jun ce vam biti mesec za zaborav na planu ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2