DNEVNI  HOROSKOP za 29. maj: Neko mora da PRESTANE DA SLUSA RAZUM i da POSLUSA SVOJE SRCE!

DNEVNI HOROSKOP za 29. maj: Neko mora da PRESTANE DA SLUSA RAZUM i da POSLUSA SVOJE SRCE!

2019-05-28 Off By Admin

Ovan

 

Danas ćete imati priliku da okrenete sve u vašu korist što se tiče posla. Ako ste nešto davno započeli ili naumili danas je dan kada ćete to ostvariti. U igri je danas prilika gdje možete ostvariti veliki novčani dobitak.

Što se tiče ljubavi danas će do vas doći jedna informacija i vi ćete tačno znati šta trebate da radite dalje. Sve će vam od te informacije zavisiti.

Zdravlje vam je odlično danas.

Bik

Veliki finansijski dobitak ćete imati u narednom periodu ako danas ostanete čvrsti u svojim stavovima. Vaša tvrdoglavost će vam se isplatit jer imate jasan cilj.

U ljubavi volite da osjećate se sigurno i da znate na čemu ste, a danas je dan promjena. Iz minuta u minut vaše ljubavno stanje će se mijenjati.

Pripazite na stres kojem ste danas izloženi.

Blizanac

Vas na poslu čekaju neke stvari za koje će vam biti potrebno mnogo energije. Zaboravite i ostavite iza sebe odmor. Novi poslovi su na vidiku i od vas očekuje danas efikasnost.

Za ljubav ste danas jako otvoreni ali više sreće za sklapanje nekih poznanstava donijeće vam neki drugi dan. Ostanite samo pozitivnog stava.

Provjerite svoj imunitet i radite na njemu svakodnevno.

Rak

 

Vi ćete se danas samo žaliti. Vama sve smeta i ništa vam ne odgovara tako da ćete sa saradnicima započinjati razne svađe ili ćete se naprosto svađati sami sa sobom.

Vama nikakvi dokazi i pokazatelji ljubavi ili neke simpatije neće danas biti dovljni. Dramatizujete i osjećate se kao da ste najneretnija osoba na svijetu. Krivite danas druge za to a u vama je krivica jer umišljate probleme kojih nemate.

Nervno rastrojsvo vam je danas pojačano. Vježbajte fizičko tijelo.

Lav

Vas danas možda iznenadi unaprijeđenje na poslu. Vaš trud neko je odavno primjetio i smiješi vam se poboljšanje situacije na poslovnom planu.

Miran dan u ljubavi bez nekih posebnih dešavanja. Ako imate nekog Strijelca kraj sebe moguće su prepirke sitne.

Zdravlje vam je dobro pazite se lomova.

Djevica

Velike promjene vas očekuju na poslu. Možda je u pitanju neki novi posao za koji ćete upravo vi biti zaduženi.

Mnogo danas maštate o filmskoj ljubavi. Ako se vratite realnim stvarima mogli biste biti itekako zadovoljni i srećni.

Mogući su problemi sa išijasem.

Vaga

Ako se danas povučete u sebe i budete se bavili samo svojim poslom imaćete velikog uspjeha na poslu. Vodite računa da budete u svemu pedantni i precizni.

Danas ćete mnogo prigovarati što će zamoriti sve oko vas. Mnogo analizirate tuđe postupke. Niko nije savršen kao što niste ni vi. Ako to shvatite imaćete šansu da se ostvarite u ljubavi.

Mnogo ste danas nervozni i impulsivni a to šteti vašem zdravlju.

Škorpija

Navikli ste vaše saradnike da sva riješenja od vas dobiji servirana. Danas ćete izgubiti kontrolu i pokazati da vi niste njima dužni da to radite. Ali vi ste ih navikli na to imajte na umu prije no što zapadnete u svađu. Mirno se povucite.

U ljubavi ćete ostvariti odličnu komunikaciju sa jednim Rakom a to bi moglo prerasti i u nešto više ako ste slobodni.

Zdravlje vam je dobro.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2