Ribe ocekuje ljubavno cudo, a ove znakove PROMENE do kraja 2019-te!

Ribe ocekuje ljubavno cudo, a ove znakove PROMENE do kraja 2019-te!

2019-05-26 Off By Admin

Izuzetno mnogo vremena je ostalo do kraja 2019. godine, a zvezde otkrivaju svim znacima zodijaka koja ce im desavanja obeleziti perod do kraja godine…

 

OVAN

Dragi ovnovi, period do kraja godine ce vam obeleziti desavanja na poslu i na planu ljubavi. Kada je u pitanju plan ljubavi vaseg zivota vas ocekuje raskid veze u kojoj ste trenutno, ali cete vi posle nekog vremena ponovo zapoceti vezu sa voljenom osobom. Isto tako vas tokom meseca jula ocekuje promena zaposlenja i vi cete poceti da obavljate posao sa kojim cete moci da budete apsolutno zadovoljni.

BIK

Dragi bikovi, period do kraja godine ce vam obeleziti promena okruzenja. Vi cete vec tokom meseca juna imati poslovnu ponudu koja ce biti vezana za inostranstvo i vi necete zeleti da je propustite. Vas zapravo do kraja godine ocekuje odlazak na jedno potpuno nepoznato mesto, a samo od vas ce zavisiti da li cete se na tom mestu izboriti za srecu.

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Dragi blizanci, period do kraja godine ce vam obeleziti desavanja na planu ljubavi  i to neka potpuno neocekivana. Vi cete se zapravo odluciti za kraj veze u kojoj ste trenutno i to vec tokom meseca avgusta i to zbog izdaje vase voljene osobe. Medjutim, vas vec na pocetku oktobra ocekuje upoznavanje jedne neverovatne osobe, a vi cete sa tom osobom zapoceti vezu. Mnogo desavanja vas ocekuje do kraja godine na planu ljubavi.

RAK

Dragi rakovi, vi cete moci da budete zadovoljni sa svim onim sto ce vam period do kraja godine doneti. Vi zapravo necete imati nekih vecih problema niti na jednom planu vaseg zivota, a razloga za srecu cete svakako imati. Vama ce period do kraja godine pre svega obeleziti ostvarenje nekih vasih zelja i snova.

LAV

Dragi lavovi, sudbina vas na put salje u periodu do kraja godine. Vama mesec jun donosi neka bitna desavanja, a vi cete zbog svih tih desavanja na kraju prosto morati da promenite okruzenje, a to vas ocekuje vec u prvim danima meseca jula. Vama je sudbina namenila da promenite okruzenje i da odete na mesto na kojem cete imati mnogo prilika da se izborite za srecu. Vas do kraja godne ocekuje ogromna zivotna promena.

DEVICA

Drage device, vi cete u periodu do kraja godine imati razloga kako za tugu, tako i za srecu. Vas sve do pocetka meseca avgusta skoro pa nikakva lepa desavanja ne ocekuju, ali cete zato od avgusta pa sve do kraja godine uzivati u velikoj kolicini srece. A vama ce period do kraja godine obeleziti to sto cete biti u prilici da zapocnete vezu sa osobom koju ste jos u proslosti zelele kraj sebe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2