NEDELJNI  LJUBAVNI HOROSKOP: VODOLIJU neko TAJNO VOLI, Ribu ZELI BIVSA LJUBAV!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: VODOLIJU neko TAJNO VOLI, Ribu ZELI BIVSA LJUBAV!

2019-05-24 Off By Admin

Ova nedelja je za mnoge znakove posebno bitna jer ce napokon saznati istinu o svojim vezama ili nekim neverstvima koje su pocinili njihovi partneri .Moracete dobro da razimslite sta dalje zelite sa svojim vezama.

 

 

 

OVAN

Zauzeti:Jako  konfliktna nedelja je pred ovim znakom posebno kada se radi o emotivnim vezama sa stalnim partnerima i u kojim ce vam smetati sve sto vam inace i ne smeta.Zapazacete neke prmene kod voljene osobe koje vam se nece dopasti.

slobodni:Iskoristite svaki dan ove nedelje da se udvarate osobi sa kojom zelite jednu ozbiljniju vezu i uspeh je zagarantovan.

 

 

BIK

Zauzeti:Veze na daljinu retko kada uspevaju, pa vesti koje ste culi o neverstvu vase voljene osobe vam jako tesko padaju iako ste se nadali da ce odupreti se izazovima i da je vasa veza dovoljno  snazna da izdrzi sve prepreke koje joj s na tom putu budu nasle.

Slobodni:Ocekujte poziv jedne osobe sa kojom ste nedavno razmenili broj telefona ali sa kojim do sada nije doslo do kontakta.

 

BLIZANCI

Zauzeti:Pocnite pripreme za vase ovogodisnje letovanje mada ovogodisnje letovanje nece biti  bas onakvo kakvim ste ga do skoro zamisljali. Moracete da se odgeknete nekih stvari zbog manje novca u budzetu ali i zbog destinacije kooju ste izabrali ove godine po vasem predlogu.Budite spremni i da vam partner prebacuje zbog toga .

Slobodni:Ako ste reseni da se ove nedelje provedete solo na nekoj plazi ili pored bazena, necete moci da zanemarite udvaranja kojih ce sigurno biti.

 

 

RAK

Zauzeti:Lepa nedelja je pred vama iako mozda na samom pocetku nece biti izgleda da ce biti tako. Ovo je obecavajuca nedelja za sve one koji su od skoro usli u bracne vode i one koji ce se u ovoj nedelji veriti i otpoceti zajednicki zivot. Uzbudjenja vam nece manjkati.

Slobodni:Nece biti promena na vasem ljubavnom nebu. Ovo je nedelje koju cete posvetiti sebi i drustvu.

 

 

LAV

Zauzeti:Borite se a ni sami ne znate da li je vredno svega toga.Plasite se sta ce se dogoditi ako posle neverstva voljene osobe budete dali joj novu sansu. Samo trebate ponovo lepo razmi8sliti i staviti sve karte na sto.Vi najbolje znate da li cete moci da izdrzite.

Slobodni:Uzivate u saznan ju da jedna Vaga potajno misli na vas. Ali to saznanje svakako cuvate samo za sebe.

 

 

DEVICA

Zauzeti:Ova nedelja bi mogla da postane katastrofalna jer vasa sumnja da je partner neveran se moze obistiniti i pitacete se sta dalje i kako da se ponasate ali niko sem vas samin to nece moci da vam odgovori.Pazite kako cete se ponasati i da ne dodje do teskih reci izmedju vas .

Slobodni:Prisecate se kako vam je lepo bilo dok ste bili mali i kada vam sem poderanih koline nista nije bilo veci problem.

 

 

VAGA

Zauzeti:necete moci da se dogovorite na prvom mestu sami sa sobom sta dalje da radite i u kom smeru ce dalje ici vasa veza i kako dalje da se postavite. Zbog posla ste bili privremeno razdvojeni , ali sada se plasite sta je to sto vas ceka sada kada dodjete nazad.

Slobodni:Lepota jeste po nekada u cekanju ali vi smatrate da ukoliko odmah ne dobijete sta zelite da trebate dici ruke od toga.

 

 

SKORPIJA

Zauzeti:Skorpijama ce ovo biti jako zanimljiva nedelja u kojoj ce saznati da je partner bez njihovog znanja menjao neke clanove ugovora illi nekog vaznog dokumenta koji se ticu njih dvoje. uglavnom nemojte nista potpisivati dok advokat ne proveri validnost i zakonitost.

Slobodni:Ne odustajte od jedne uniformisane osobe. Ona ceka na vas , ma sta vi o tome mislili. Srcu se ne moze naredjivati.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2