NEDELJNI HOROSKOP: Ovan ima PROBLEME U LJUBAVI,  Blizanci   moraju da shvate sta je ono sto ZELE!

NEDELJNI HOROSKOP: Ovan ima PROBLEME U LJUBAVI, Blizanci moraju da shvate sta je ono sto ZELE!

2019-05-24 Off By Admin

OVAN

Ovo nece biti sedmica kada ce vam cvetati ruze u ljubavi i sto pre to  prihvatite manje su sanse da ce  doci do toga da se razocarate. Zato je nas savet da se tokom narednih dana malo vise posvetite poslu ali i  druzenju sa prijateljima a da ljubav stavite u drugi plan.

 

 

  BIK

Mozda bi ste mogli tokom sedmice koja je pred vama vise racuna da povedete  o vezi  u kojoj ste ali i o   voljenoj osobi koju ste ruku na srce zaboravili.Imajte na umu da je svrha zivota  upravo to  da  nadjete srodnu dusu a da pri tome naucite i da je cuvate.  

 

BLIZANCI

Probajte da se tokom ovog perioda fokusirate na to da saznate sta je ono sto zelite.Neka vam  glavni cilj  bude da shvatite ko je osoba kojoj pripada vase srce jer je zapravo to jedini nacin da izbegnete razocarenje ali i da neko drugi ne zivi u laznoj nadi.

 

  RAK Mozda  bi ste trebali da tokom sledecih nekoliko dana vise vremena da provedete sami.Samoca je ono sto vam u ovom slucaju   itekako odgovara i prija.Zaboravite na svoje obaveze ako je to ikako moguce i gledajte da prosto ugodite sebi na svaki nacin.  

 

LAV

Ovo ce biti sedmica u kojoj cete imati priliku da shvatite sta je ono sto vas partner oseca prema vama.Mozda dodje do nekog razocarenja ali probajte to da posmatrate sa pozitivne strane jer tako bar vise necete ziveti  u laznoj nadi sto je veoma vazno.  

 

 

DEVICA

Mozda bi najbolje bilo da tokom sedmice koja je pred vama  vise paznje obracate na sebe a manje na neke druge osobe.Nemojte misliti da je osnova zivota imati nekog cisto da ne budete sami.Sve su prilike da ste vi sada sa osobom do koje vam bas i  nije stalo.

 

  VAGA

 

Kao sto je u skladu sa vasim znakom,vi cete i tokom narednih par dana misliti   na to kako da nikog ne povredite,na koju cete stranu  i dilema ce ponovo biti veoma prisutna u vasem zivotu.Razmislite kako bi bilo kad bi ste malo iskljucili glas razuma a poslusali svoje srce…  

SKORPIJA

Ne znate sta je ono sto zelite i to je vas najveci problem.Tokom ovog perioda cete imati potrebu da resite vas emotivni status ali imajte na umu da neke stvari ne mogu da se dese same od sebe.Dakle,vi ste ta osoba koja mora da ucini prvi korak.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2