Retki ce uspeti: Mozete li Vi pronaci SVE BROJEVE medju SLOVIMA?!

Retki ce uspeti: Mozete li Vi pronaci SVE BROJEVE medju SLOVIMA?!

2019-05-14 Off By Admin

Skrivalica koju vam ovoga puta donosimo je veoma zanimljiva, ali je ujedno i komplikovana. Kod ove skrivalice nije potrebno da pronadjete bilo kakav predmet nego je potrebno da pronadjete sve brojeve medju slovima. Na ovoj slici se nalazi mnogo slova, a vi medju tim slovima trebate da pronadjete sve brojeve…

 

Ovoga puta vam donosimo jednu veoma interesantnu skrivalicu, ali skrivalicu koju ce uspeti uspesno da resi mali broj ljudi. Vi ovoga puta trebate da budete veoma skoncentrisani posao samo tako mozete uspesno resiti ovu skrivalicu.

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kao sto mozete videti na slici se nalazi mnogo slova, ali se medju tim slovima nalaze i neki brojevi. Upravo vi trebate da pronadjete sve brojeve, jer samo tako mozete uspesno resiti ovu skrivalicu. Nije dovoljno da pronadjete samo jedan broj nego je potrebno da ih pronadjete sve.

Izdvojite malo svog dragocenog vremena, i budite uporni, jer samo tako mozete pronaci sve brojeve. Medjutim, i ako ne uspete mi cemo vam ispod otkriti koliko se brojeva nalazi na slici, kao i gde se oni tacno nalaze.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2