Bika ocekuje ponuda za vezu, Vaga u dilemi, a OVOG znaka SUDBINA na put salje!

Bika ocekuje ponuda za vezu, Vaga u dilemi, a OVOG znaka SUDBINA na put salje!

2019-05-06 Off By Admin

Ostalo je jos mnogo vremena do pocetka leta, a zvezde otkrivaju znacima zodijaka sta ce im obeleziti period do 21. juna, odnosno do pocetka leta…

OVAN

Dragi ovnovi, period do pocetka leta ce vam obeleziti neka bitna desavanja. Naime, vas u periodu do kraja meseca maja ocekuju brojni problemi na planu ljubavi zbog kojih cete biti ubedjeni da ce se vasa veza zavrsiti. Medjutim, upravo ce svi ti problemi samo ojacati vasu vezu i zbog tih problema ce vasa veza postati jaca nego ikada. Isto tako vas do pocetka leta ocekuje i lepa poslovna ponuda. Vi cete imati priliku da promenite zaposlenje, ali ce sve samo od vase odluke zavisiti.

BIK

Dragi bikovi, period do pocetka leta ce vam obeleziti jedno vazno desavanje na planu ljubavi. Naime vas vec u poslednjim danma meseca maja ocekuju pokusaji jedne osobe sa kojima ce ona zeleti da vas navede da joj pruzite priliku. Vi ste zapravo tu jos u proslosti zeleli kraj sebe i vi cete biti u prilici da sa tom osobom zapocnete vezu. Upravo vas vec u prvim danima meseca juna ocekuje ponuda za vezu od te osobe, ali ce samo od vas zavisiti da li cete na tu ponudu i pristati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi cete moci da budete zadovoljni sa desavanjima koja vas ocekuju do pocetka leta. Naime, vas do pocetka leta ocekuje mnogo pozitivnih desavanja i to na vecini planova vaseg zivota. Ono sto je sigurno jeste da cete vi moci da budete zadovoljni sa situacijom na planu ljubavi vaseg zivota, a sem toga vas ocekuje i veliki broj novcanih dobitaka. Vi cete period po pocetka leta provesti u lepom raspolozenju.

RAK

Dragi rakovi, vas zivot bi se mogao u potpunosti promeniti u periodu do pocetka leta. Naime, vas ocekuje ponuda za promenu zaposlenja, a vi na tu ponudu trebate prisatati. Vas ocekuje prilika da promenite zaposlenje i okruzenje, a ako tu priliku iskoristite onda ce vas zivot i sudbina odvesti na mesto srece. Vama je sudjena sreca na tom mestu, i zbog toga vi ne smete propustiti priliku koja ce vam se pruziti do pocetka leta.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3