NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP:  Neko nece moci da  IZBEGNE LJUBAVNO RAZOCARENJE!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Neko nece moci da IZBEGNE LJUBAVNO RAZOCARENJE!

2019-04-26 Off By Admin

OVAN

U sedmici koja je pred vama cete imati priliku da konacno shvatite ko je vlasnik   vaseg srca.Iako ste ovih dana bili  u dilemi te ni sami niste znali ko je osoba do koje vam je zapravo stalo u danima koji su pred nama cete to svakako da shvatite ali nemojte  zuriti sa ulazenjem  u novu vezu.

 

 

BIK

Zapravo je sve u redu  i na planu ljubavi i  na poslu i vama je to  pomalo cudni jer niste navikli na sve to,  buduci da vam je period iza vas bio komplikovan ali doslo je vreme da se opustite i da vam se konacno dese neke lepe stvari.To je ono sto vas ceka u danima pred vama.

 

 

BLIZANCI

Vi ste neko ko moze da ostvari mnogo toga ako to iskreno pozeli i tokom  nedelje pred vama ce se to i desavati.Konacno cete imati priliku da shvatite ko je pravi vlasnik vaseg srca ali i sta su vam prioriteti u zivotu.Na radnom mestu vas ceka ostvarenje neke velike zelje.

 

 

RAK

Vi bi ste tokom sedmice koja je pred vama mogli da dozivite manje ljubavno razocarenje.Mozda ste jednostavno previse verovali nekim ljudima i   sad cete shvatiti da ste  itekako pogresili zbog toga ali vreme je nesto sto svakako ne mozete da  vratite ma koliko to pokusavali.

 

LAV

Sve sto se tokom perioda koji je pred vama desi nece biti    nista posebno   sto se ljubavi tice ali ce vam i najmanja sitnica dosta znaciti jer cete shvatiti da  vas neko iskreno voli  i da ne mora nista posebno da uradi za vas osim cinjenice da je tu.To je zapravo i  jedino do cega vam je konkretno stalo.

 

DEVICA

Ovo ce   biti period kada cete prosto  biti   sa emocijama na “off”.Dakle potpuno cete ih iskljuciti i posvetiti se poslu,prijateljima i jednostavno svim drugim stvarima koji nemaju veze sa ljubavlju.Potrebno vam je  da   malo budete mirni  i tokom ove sedmice se mozete posvetiti sebi a to i jeste najvaznije od svega.

 

VAGA

Konacno cete   u danima koji su  pred vama moci da zakljucite ko je osoba koju iskreno zelite kraj sebe.Ako shvatite da je to jedan ovan onda nemojte cekati da on ucini prvi korak vec ga pozovite jer bi to mogao biti pocetak jedne lepe ljubavne price.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2