OVAN: SAVEST mu je CISTA, a DUSA kao NEBO VELIKA – On vraca veru u neko LEPSE SUTRA!

OVAN: SAVEST mu je CISTA, a DUSA kao NEBO VELIKA – On vraca veru u neko LEPSE SUTRA!

2019-03-03 Off By Admin

On nikada nije znao za izgovore, on nije znao za opravdanja, on nije povredjivao ljude pa se zbog toga posle izvinjavao, ovan je covek koji je oduvek vodio racuna o svojim postupcima i zbog toga se on ponosi sa svojom cistom savescu. Ima ovan mnogo kvaliteta, ali on je pre svega dobar covek, on je covek koji vraca veru u neko mnogo lepse i bolje sutra…

 

Bas kao sto ne zeli tugu u svom zivotu, on ne zeli tugu ni u zivotu drugih ljudi. Nikada ovan nije pozeleo ljudima ono sto ne zeli da se desi njemu, on je oduvek zeleo drugim ljudima srecu i napredak bas kao sto to oduvek zeli sebi.

Pridruži se u našu GRUPU ako si OVAN, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sve se za njega moze reci, ali za njega niko ne moze reci da je los covek, jer kada bi to neko rekao onda bi to bila ona najveca moguca laz. Ako ovna nesto krasi onda je to svakako dobrota, ako je po necemu prepoznatljiv onda je upravo po njoj, jednostavno se njegova dobrota primeti u svakom njegovom postupku, a ona je takodje primetna i u njegovim ocima.

Oci njega odaju, u njegovim ocima se moze videti prava istina o njemu, ovan je prosto covek koji nikada nista ni nije zeleo da sakrije, on prosto nema niti jednog razloga zbog kojeg bi nesto trebao da skriva. Naravno da ovnu nije bilo lako u zivotu, naravno da je on imao mnogo problema i poteskoca, ali nikada ovan nije ucinio neko lose delo kako bi savladao neku poteskcu ili kako bi resio problem, on je oduvek cinio sve na posten nacin i on je tako dokazao da mu je draza tuga od srece do koje moze doci sluzeci se samo nekim prljavim trikovima.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2