HOROSKOP po CIGANSKIM KARTAMA za MART:    Nekima ce SVE IC SAVRSENO,dok ce DRUGI PATITI…

HOROSKOP po CIGANSKIM KARTAMA za MART: Nekima ce SVE IC SAVRSENO,dok ce DRUGI PATITI…

2019-03-03 Off By Admin

Ovan

Dragi Ovnovi vama je mart pun iznenađenja! Ono što karte kažu jeste da ćete imati mnogo ljubavnih turbulencija u ličnom životu, ali samo onih prijatnih. Očekujte da će se pojaviti osoba koja će vam život izvrnuti naopačke, a vi nećete znati šta ćete od tolike sreće.

Na poslovnom polju karte vam padaju veoma povoljno. Moguće je da ćete dobiti posao svojih snova. Uglavnom i na poslu vam se smiješi prijatna promjena.

Bik

Vama će mjesec proteći u tjeranju inata sa svima oko vas. U ljubavi ćete biti toliko tvrdoglavi da vam neće biti moguće prići. svojom tvrdoglavošću i inatom koji ćete tjerati nanosite najviše sami sebi štetu.

Karte koje su pred nama kažu da ćete nešto više uspjeha imati na poslovnom polju jer će vam se vaša upornost isplatiti. Bićete nametljivi, ali branićete i zastupati svoje stavove koji će vam na poslovnom planu donijeti uspjeh!

Blizanac

Karte koje su pred nama Blizancima predviđaju mnogo sreće u martu na ljubavnom polju. Vi biste veoma lako mogli da upoznate ljubav svog života i nađete ovog mjeseca vašu srodnu dušu. Slobodnim Blizancima se sprema jedno ozbiljno poznanstvo, dok onim u vezama partner sprema ozbiljnu ponudu za sljedeći mjesec.

Što se tiče posla karte kazu da je pred vama jedan miran period. Vaša kreativnost će vam biti od velike koristi na poslivnom planu.

Rak

Karte za Rakove ne predviđaju mnogo sreće u ljubavi u mjesecu koji je pred nama. Od strane partnera vas čeka veliko razočarenje, dok onima koji su slobodni karte ne padaju dobro da bi se upustili sa nekim u neko poznanstvo ili otpočeli vezu ili bilo kakav ljbavni odnos. Neće vam ta veza donijeti ništa dobro.

Što se tiče posla situacija je nešto povoljnija. pred vama je jedan rizik i karte kažu da se slobodno odlučite na poduhvat koji smatrate rizičnim.

 

Lav 

Vama karte kažu da ćete u martu doživjeti veliko razočarenje. U ljubavi vam se ništa neće naročito događati, tako da će vam se svakodnevnica pretvoriti u dosadu.

Na poslu vas očekuje razočarenje od bliskih saradnika kojima ste mnogo vjerovali. Pričate više nego što trebate ne vodeći računa pred kim šta govorite i to će vas skupo koštati na poslovnom planu.

Djevica

Vama se u martu smiješe prilike za ljubavne avanture. Onima koji su slobodni to će biti veoma zanimljivo, a oni koji su u vezi biće na mukama zbog iskušenja u koja će padati.

Iskušenja i na poslovno planu jer karte kažu da ćete biti skloni analizama koje će vam stalno donositi nedoumice. Nećete sami sebi vjerovati, a posebno drugima.

Vaga

Vagama karte predviđaju za naredni mjesec dosta provoda. Bićete veoma privlačni i dominiraćete u ljubavi. Znaćete tačno da odaberete šta je za vas najbolje i u tom pravcu ćete ići. Oni koji su u vezi kao magnet privlačiće partnera i donosiće dobre odluke vezane za njihov odnos.

Na poslu vas očekuje napredak i mnogo uspjeha. Ma šta počeli da radite završićete to do kraja sa mnogo napretka za vašu karijeru.

 

Škorpija

Karte za škorpije u narednom mjesecu predviđaju samo neizvjesnost. U ljubavi nećete znati šta vas je snašlo sa partnerom. Ako ste slobodni opet ćete biti zbunjeni pred nekim ponudama koje budu pred vama. Zagonetan je mjesec ispred vas.

Što se tiče posla isto neizvjesnost. Nećete znati šta vas čeka na poslivnom polju i koje odluke su ispravne. Zbunjeno ćete sve posmatrati oko sebe i tak pred kraj mjeseca kao da ćete progledati.

Nastavak na sljedećoj strani…

Pages: 1 2