OVAN: Sve sto kaze je ISTINA, a ono sto OBECA uvek i UCINI – Na njega se svako MOZE OSLONITI!

OVAN: Sve sto kaze je ISTINA, a ono sto OBECA uvek i UCINI – Na njega se svako MOZE OSLONITI!

2019-02-27 Off By Admin

Svima nam se desavalo da nas izdaju osobe kojima smo najvise verovali, ali oni ljudi koji kraj sebe imaju ovna o tome ne moraju da brinu. Ovan je covek koji zbog svog velikog srca nikome ne moze tugu da nanese, a on je isto tako covek koji nikada ne izdaje one osobe do kojih mu je stalo, on za pravaru i za izdaju prosto ne zna…

 

Nikada nije pratio primer drugih ljudi, nikada sebi nije dozvolio da prati bilo koga, on nikada nije bio nicija kopija nego je oduvek bio pravi original. Ako se za nekoga moze reci da je jedinstven, onda se to svakako moze reci za ovna, upravo je on jedinstven i poseban covek koji ne podseca ni na koga.

Pridruži se u našu GRUPU ako si OVAN, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan ne gleda na svet nekim drugacijim ocima, nego on na svet gleda na neki razuman nacin i on veoma dobro shvata sve. Ovan je covek kojem je sve jasno, a njemu je posebno jasno da se dobrota, postenje i iskrenost ne isplate, medjutim, iako je to tako, on ni ne pomislja njih da se odrekne, pre bi se on odrekao srece nego njih.

Postenje je nesto sto ga je oduvek krasilo, on je oduvek sve cinio na posten nacin i on nikada nista nije dobio na neposten nacin, a isto tako je ovan oduvek bio covek koji je govorio samo pravu istinu. Ne moze svaki covek biti iskren, iskrenost je osobina samo onih dobrih ljudi, a ovan je oduvek bio dobar covek velikog srca.

Pokusava ovan da dokazuje sve samo kroz svoja dela, on ne zeli da previse govori, ali sve ono sto ovan kaze je zaista prava istina i zbog toga niko ne treba da sumnja u njegove reci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2