NOVAC, LJUBAV, ZDRAVLJE – Izaberi ono do cega ti je NAJVISE STALO i saznaj sta to govori o tebi!

NOVAC, LJUBAV, ZDRAVLJE – Izaberi ono do cega ti je NAJVISE STALO i saznaj sta to govori o tebi!

2019-02-27 Off By Admin

Prioriteti su nesto sto svi mi imamo, ali se kod svakog coveka razlikuju prioriteti. Nekome je najvise stalo do novca, nekome do ljubavi, a nekome do zdravlja…

 

NOVAC

Ako ste izabrali novac:

Vi na svet gledate na jedan razuman nacin, vi znate sta je neophodno u vremenu u kojem zivimo, vi znate bez cega se prosto ne moze zamisliti niti jedan dan. Vama je najvise stalo do novca zbog toga sto znate da bez njega skoro pa nista nije moguce, vi znate da je novac preko potreban svakoga dana i zbog toga se vi borite kako bi ga imali sto je moguce vise. Vi samo zelite da se izborite za sto je moguce vecu kolicinu novca kako bi sebi mogli obezbediti uspesnu i svetlu buducnost, a vi se isto tako borite za novac kako bi vasim dragim osobama obezbedili bezbrizan zivot. Vi na sve gledate iz jednog potpuno ”ispravnog ugla”, vi ste svesni vaznosti novca i zbog toga se vi toliko borite kako bi ga imali sto vise. Vama se desava da vas drugi ljudi osudjuju zbog toga sto se mnogo borite za novac, ali vi prosto znate da se bez novca ne moze zamisliti svakodnevnica.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LJUBAV

Ako ste izabrali ljubav:

Nikada nista nece postojati sto bi vama moglo da zemeni ljubav. Za vas je ljubav prava svetinja i vi se upravo za ljubav borite najvise. Vi ne mozete biti srecni ako u vasem zivotu nemate ljubavi, vama nikakvo bogastvo niti skupe stvari ne mogu zameniti ljubav, za vas je ljubav nesto neprocenjivo i vi bi pristali da nemate u zivotu nista drugo, a da imate samo mnogo ljubavi. Vas ljubav motivise, vi bez nje ne mozete, vi zbog nje ciniti razna cuda i ne postoji nista sto vi ne biste ucinili samo zarad malo ljubavi. Vi ste svesni da se ljubav ne moze kupiti i zbog toga vam je toliko stalo do nje, vi ste zapravo veoma nezna i emotivna osoba koja je rodjena kako bi volela i zbog toga je vama ljubav zapravo ”sve”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2