Izaberi jedan KOVCEG SA BLAGOM i saznaj sta je ono sto je za tebe BITNIJE od bilo kakvog BOGASTVA ili USPEHA!

Izaberi jedan KOVCEG SA BLAGOM i saznaj sta je ono sto je za tebe BITNIJE od bilo kakvog BOGASTVA ili USPEHA!

2019-02-27 Off By Admin

Mnoge stvari se mogu kupiti sa novcem, ali postoje neke stvari koje su neprocenjive, a sigurno da svaki covek ima nesto do cega mu je mnogo vise stalo nego do bilo kakvog bogastva ili uspeha, sigurno da svaki covek ima nesto do cega je njegovom srcu najvise stalo…

KOVCEG SA BLAGOM 1)

Ako ste izabrali prvi kovceg sa blagom:

Nikada vam nije bilo preterano stalo do stvari koje se mogu kupiti sa novcem, vi ste oduvek imali nesto ”neprocenjivo” o cemu ste celog zivota vodili racuna, a ono sto je vaznije za vas od bilo kakvog uspeha i bogastva jesu svakako dobrota i postenje. Vi ste osoba koja se u zivotu nije borila kako bi dosla do novca na bilo kakav nacin, nego ste se vi oduvek borili da ostanete dosledni sebi i svom vaspitanju, vi ste se oduvek borili da ostanete dosledni svojoj dobroti i svom postenju. Za mnoge osobe su dobrota i postenje obicne reci, a vama su dobrota i postenje nesto sveto i vama je mnogo stalo do njih. Ne postoji sila koja bi vas mogla naterati da ucinite nesto na neposten nacin, a isto tako ne postoji sila koja bi vas mogla naterati da se odkrenete svoje dobrote. Vi ste pre svega veoma dobra osoba velikog srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

KOVCEG SA BLAGOM 2)

Ako ste izabrali drugi kovceg sa blagom:

Oduvek je vas krasila mudrost kao i inteligencija, nikada niste zeleli nesto da dobijete po svaku cenu, oduvek je kod vas postojalo nesto sto vam je bitnije od bilo kakvog uspeha ili bogastva, a vama je od svega bitnija ljubav. Za vas je ljubav nesto sto se ne moze opisati recima, za vas je ljubav zaista prvi prioritet. Vi ste osoba ciju ljubav niko ne moze kupiti, vasa ljubav se ne kupuje nego se ona mora zasluziti. Vi nikada ne mozete biti srecni bez ljubavi u vasem zivotu, ne postoji nista sto bi vam moglo zameniti ljubav i upravo je ljubav nesto do cega je vasem srcu mnogo stalo. Vama nisu potrebne skupe sitnice, nisu vam potrebni nikakvi pokloni, vama je za srecu potrebna samo ljubav.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2