Zena sam koja ce ti OPROSTITI KRUPNE STVARI, ali koja ce PLAKATI zbog SITNICE

2019-02-26 Off By Admin

Ja sam teska zena.

I odlicno znam da nije lako sa mnom,jer ima situacija kada samu sebe ne trpim, kamoli da me ti razumes…Ja odlicno znam da nisam zena kao sve druge, i ponosim se time, jer ne zelim da zavisim od bilo koga, jer ne mogu da dozvolim da mi sutra neko naredjuje sta da radim i kako da  zivim.

Prosla sam kroz oluje.Nema sta mi se nije desilo, na svojim sam ledjima iznela sto niko nije, cini mi se.Tako nezna i   krhka, a opet zena koja ume da se bori i zena koju su sibali vetrovi.Nekako sam se cak navikla da  budem sama.Da nemam nikog kraj sebe, jer kad god  sam volela, svi su me izdali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Odlicno znam da sa mnom nije lako, da  treba mnogo truda i razumevanja, i cega sve ne.Ali onda kada ja tebe zavolim, ja cu biti spremna na sve da te imam, da te  usrecim, i tad za mene nece postojati bas nijedna prepreka.Nista ne moze da me rastuzi toliko kao cinjenica da se igras sa mnom i zato cu uvek zeleti hiljadu  dokaza tvoje ljubavi.I reci mi znace, naravno, ali ja sam se prosto naslusala lazi, i ne dozvoljavam vise nikome da mi se priblizi tek tako.

Ljubav se dokazuje na delu,a tebi ce trebati jako mnogo  vremena i truda i strpljenja sa mnom. Istina je, ja sam teska kao crna zemlja, ali bice ti lepo sa mnom, sako ako  budes umeo da me razumes, da me pazis i da me volis.Sve ce biti u redu, samo ako ja znam da u celom ovom ludilu nisam sama,da osecas isto sto i ja.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2