Muskarci LUDE ZA ZENAMA koje NIKADA NE RADE OVO!

Muskarci LUDE ZA ZENAMA koje NIKADA NE RADE OVO!

2019-02-07 Off By Admin

 Svi mi imamo svoju slabu tacku ali isto tako i ono sto prosto ne tolerisemo u vezi.

U nastavku teksta vam otkrivamo kakve zene muskarce nikada ne mogu  privuci odnosno sto je ono sto    moze svakog muskarca da natera da dige ruke od tebe.

 

PREVISE   LJUBOMORE:

Moramo da naglasimo da svaki muskarac bas kao i  svaka zena zeli da zna da je voljen.To je velika istina i shodno tome ljubomora moze da prija ali samo ako je u malim kolicinama.Ako kontrolises svog dragog i proveravas svaki njegov korak jedino sto mozes da ocekujes jhe da ti okrene ledja za sva vremena.

Budi zena koja ce mu na lep nacin staviti do znanja da je voljen,a nekad prosto odglumi da ti je svejedno.Tako ce te  vise zeleti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 NE ZAVISIS OD NJEGA.

Muskarci beze od zena koje su slabe i koje od njega zavise na bilo koji nacin,bilo da je to finansijski ili na bilo koji drugi.UVEK moras da imas svoj stav i svoje misljenje koje ne smes da menjas zbog njega.Ako se ne slazete to je sasvim  u redu jer zena koja pristaje uvek da bude kako muskarac zeli  ga sigurno nikad nece zanimati na duze staze. Isto tako,moras da imas svoj dinar,  narodski receno, i da ne cekas da ti on daje za osnovne stvari.

 

NE PONIZAVAJ SE.

Ne moli  ga za ljubav.Ne juri ga.Ne placi na sav glas da bi mu dokazala koliko ti je stalo.Ne pristaji na ono sto on hoce iako se ne slazes sa njim.Prosto budi zena koja zna koliko  vredi i shodno se tome ponasaj.U vezi moraju oboje da ucestvuju.To znaci da moras da prosto imas svoj stav i da mu ne dozvolis da se ponasa sa tobom kako on zeli.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2