Zena VAGA: Evo zbog cega je mnogi smatraju pravom BOGINJOM LJUBAVI!

2019-02-05 Off By Admin

Ponasa se odvazno i hrabro, ona kao da strah nikada ne oseca, zena vaga je dama kojoj se mnogi dive zbog brojnih kvaliteta sa kojima ona pleni, ali ona je pre svega neprikosnovena u jednom, njoj jednostavno nema ravne kada je ljubav u pitanju i zbog toga je mnogi smatraju pravom poginjom ljubavi…

 

Za neke ljude je ljubav samo pojam i rec, dok je za nju ljubav smisao zivota. Zena vaga sanja o onoj velikoj i pravoj ljubavi, a ako se neko za to moze izboriti onda je to upravo ona. Istina je da je zena vaga veoma sposobna, istina je da je ona veoma mudra i inteligentna, istina je da ona zeli mnogo toga u zivotu da ostvari, medjutim njoj je ubedljivo najvise stalo do ljubavi i ona najvise zeli da se izbori za ljubavne pobede.

Pridruži se u našu GRUPU ako si VAGA, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati zenu vagu kraj sebe mogu samo najveci srecnici, za nju se nije lako izboriti, medjutim ona je zaista vredna ulozenog truda, ona je vredna borbe, ona je dama za koju vredi ziveti.

Zena vaga je dama o kojoj mnogi sanjaju i to je cinjenica, ali samo onaj covek koji je ima kraj sebe zapravo moze da shvati da je ona prava boginja ljubavi.

Zena vaga nikada ne ulazi u veze za koje smatra da nece opstati, ona nikada ne ulazi u one veze koje ne obecavaju, zena vaga kada ulazi u vezu onda ona ima samo cilj da ta veza traje zauvek. Zena vaga kada je u vezi onda se posveti samo sreci voljene osobe i ona se posveti uspesima njene veze, njoj nista drugo nije vazno. Zena vaga je veoma mudra i ona zna da nista ne moze postici sa nervozom i zbog toga ona svakom problemu koji postoji na planu njene veze prilazi na jedan veoma mudar nacin i ona ga pokusava resiti razgovorom.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2