ANDJEOSKE KARTE OTKRIVAJU BUDUCA DESAVANJA U LJUBAVI: Izaberi jednu i saznaj sta te izuzetno VAZNO ocekuje!

ANDJEOSKE KARTE OTKRIVAJU BUDUCA DESAVANJA U LJUBAVI: Izaberi jednu i saznaj sta te izuzetno VAZNO ocekuje!

2019-02-04 Off By Admin

Andjeoske karte mogu da nam otkriju neka buduca desavanja, a one isto tako mogu da nam otkriju poruku naseg andjela cuvara. Andjeoske karte ovoga puta, u zavisnosti od naseg izbora, otkrivaju sta nas ocekuje u ljubavi i donose nam veoma vazan savet uz pomoc kojeg mozemo izbeci tugu…

ANDJEOSKA KARTA 1)

Ako ste izabrali prvu andjeosku kartu:

Desavanja koja vas uskoro ocekuju na planu ljubavi vam nece doneti srecu nego ce vam doneti brojne razloge za zabrinutost. Vama uskoro predstoje desavanja zbog kojih ce biti u opasnosti vasa veza. Naime, uskoro ce vas bivsi partner na sve nacine pokusavati da vam stvori ljubavne probleme, a sto je najgore vasa voljena osoba ce poverovati u neke njegove lazi. Upravo zbog svih tih desavanja ce vasa veza biti pod velikom znakom pitanja, medjutim sve sto trebate da ucinite ako zelite da izbegnete ljubavnu tugu jeste da iskreno i otvoreno razgovarate sa voljenom osobom o svemu i da imate u voljenu osobu neograniceno poverenje. Nemojte sebi dozvoliti bilo kakve nepromisljene poteze posto bi upravo oni mogli dovesti do kraja vase veze, ipak ono sto je sigurno jeste da vam nece biti lako, ali ako budete mudri i stalozeni onda cete uspeti da se izborite sa svim poteskocama i onda ce vasa veza postati mnogo snaznija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

ANDJEOSKA KARTA 2)

Ako ste izabrali drugu andjeosku kartu:

Vas na planu ljubavi uskoro ocekuje nesto sto ce vas navesti na razmisljanje. Upravo vas uskoro ocekuju pokusaji vaseg bivseg partnera sa kojim ce on zeleti da vas navede na razmisljanje kako bi mu pruzili jos jednu priliku. Upravo vas uskoro ocekuju neki velikodusni postupci vaseg bivseg partnera i ta osoba ce pokusavati na sve nacine da vam dokaze kako je se zaista promenila. Vama ce uskor zivot pruziti drugu priliku, pruzice vam priliku da ponovo zapocnete vezu sa osobom prema kojoj vasa osecanja nisu u potpunosti nestala, a ako zelite da izbegnete veliku tugu onda trebate pre svega dobro razmisliti o svemu posto vas uskoro ocekuje prilika koja se pruza samo jednom u zivotu. Vi cete imati priliku da zapocnete vezu sa osobom koja je se zaista promenila i koja bi zaista umela da vas usreci, ali ce sve zavisiti samo od vas.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2