Zena RIBA: DACE TI DUSU, POKLONICE TI SRCE, ALI AKO JE IZDAS ONDA CE TE OSTAVITI BEZ RAZMISLJANJA!

2019-01-30 Off By Admin

Plemenita, nezna, emotivna i seosecajna, zena riba je dama koju je privilegija uopste poznavati, a prava cast ju je imati kraj sebe. Zena riba ceni mir i zbog toga sa njom rasprave nisu ceste, ona isto tako mnogo prasta, medjutim niko ne treba nju da potcenjuje posto je ona uvek spremna cak i na one najteze odluke…

 

Veoma cesto stavlja ”ruku u vatru” za one osobe koje je uopste nisu dostojne, ona pomaze ljudima kojima nista nije sveto, ali sve to prosto od nje zahteva njena dobrota.

 Pridruži se u našu GRUPU ako si RIBA, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zena riba se ne druzi sa ljudima iz koristi, nego se ona druzi sa ljudoma kako bi im pomogla, medjutim kao sto to obicno biva, uvek postoje osobe kojima je sve malo, postoje osobe kojima je malo njena pomoc, kojima je malo to sto ona cini sve za njihovu srecu i obicno je takve osobe na kraju i izdaju. Mnoge osobe su ubedjene da zena riba bez njih prosto ne moze preziveti, mnoge osobe toliko su umisljene da smatraju da ona bez njih nista ne moze postici, ali se svaki covek koji na takav nacin razmislja zapravo nadje u velikom cudu kada ga zena riba ostavi.

Zena riba je dama koja dokazuje da jos uvek dobri i iskreni prijatelji postoje, ona dokazuje da jos uvek postoje osobe sa kojima je se moguce izboriti za ljubav za ceo zivot, ali bas kao sto nju ne cene dovoljno njeni prijatlji, nju ne ceni i njen partner pa ona nekada zaista drugog izbora nema nego da ode od takvih nezahvalnih ljudi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2