Zena VODOLIJA: ONAJ KO TRAZI NEVOLJU, UVEK JE SA NJOM PRONADJE – Ona NE TRPI nista, ona svima ODMAH UZVRACA!

Zena VODOLIJA: ONAJ KO TRAZI NEVOLJU, UVEK JE SA NJOM PRONADJE – Ona NE TRPI nista, ona svima ODMAH UZVRACA!

2019-01-27 Off By Admin

Mnogo joj je stalo do vremena, ona ceni svaki trenutak  vremena i zbog toga zena vodolija svoje dragoceno vreme nikada ne gubi na nevazne stvari. Medjutim, ona nikada ne bezi ni od cega i onaj covek koji smatra da je moze povrediti i da ce se sve na tome zavrsiti zapravo zivi u zabludi, jer onaj ko nju povredi samo se velikoj tuzi moze nadati…

 

Nikada je niko nece videti kako sedi i kako ocajava zbog necega, to prosto nije njen stil, zena vodolija je dama koja se ni na sta ne zali, ona se zapravo stalno samo bori za srecu i ona je resena da sebi omoguci brojne razloge za srecu. Isto tako se zena vodolija nikada ne moze videti kako nekoj osobi odmaze, ona nece nikome nikada odmoci, nego ce ona svima pomoci, medjutim oni ljudi koji pokusaju da iskoriste njenu dobrotu i saosecajnost na neki los nacin zapravo se nicemu dobrom ne mogu nadati.

Pridruži se u našu GRUPU ako si VODOLIJA, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Njen zivot je samo jedan velika borba i sve ono sto joj se desavalo se moze svesti samo na tri reci, a te reci su ”zivot ide dalje” i upravo zbog toga sto je prosla kroz mnogo teskih situacija u zivotu, upravo zbog toga ona ne dopusta niti jednom coveku bilo kakvo nepostvanje. Zena vodolija je dama koja ne zeli nikome da ostane duzna, ona ne zeli da ostane duzna dobrim ljudima koji su joj srecu omogucili, a ona pogotovu ne zeli da ostane duzna ljudima koji su joj tugu naneli. Zena vodolija je dama koju odlicno sluzi pamcenje, i ako se za nekoga moze reci da pamti sve, onda se to moze reci za nju, nikada zena vodolija nista ne zaboravlja, nego ona sve dobro pamti i svima uzvraca.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2