OVAN: ZIVI ZIVOT PO NEKIM SVOJIM PRAVILIMA – On NE ZAVISI ni od koga i sam ODLUCUJE o svemu!

OVAN: ZIVI ZIVOT PO NEKIM SVOJIM PRAVILIMA – On NE ZAVISI ni od koga i sam ODLUCUJE o svemu!

2019-01-25 Off By Admin

Ako je potrebno da bude tuzan i da to bude samo njegova zasluga on ce pristati na to, ali on nece pristati ni na kakvu srecu ako ce mu tu srecu omoguciti neka druga osoba. Ovan ne zeli nikome da bude duzan ni zbog cega, on zeli da sve od njega samog zavisi, on zeli da bude odgovoran kako za tugu u svom zivotu, tako i za srecu…

 

On nije nicija marioneta sa kojom neko moze upravljati, sve se moze desiti, cuda se desavaju nekada, ali se to cudo da neko sa ovnom upravlja, sve dok on postoji, sigurno nece desiti. Ovan je covek koji dopusta drugim ljudima da cine sve ono sto zele, njemu je bitno samo da ne ugrozavaju njega i ovan ima veliko postovanje za druge ljude, ali je isto tako bolje drugim ljudima da mu se ne mesaju u zivot jer onaj ko to cini samo se nevolji moze nadati.

Pridruži se u našu GRUPU ako si OVAN, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan je velika dobrica, on je covek sa mnogo dobrote u svom srcu, ali ako neki covek trazi nevolju onda ce je sa ovnom sigurno pronaci. Ovan je covek koji mnogima ulepsava zivote, ali nisu retke situacije u kojima je on nekim osobama zagorcao zivot.

Njegov zivot nije bio nikada lak, njemu zivot nije bio lak ni na trenutke, ali upravo zbog toga je on postao toliko snazan i upravo se zbog toga on bori za brojne razloge za srecu.

Mnogi mu sude, mnogi o njemu govore lose, ali to njega savrseno ne zanima, ovan ne gubi svoje dragoceno vreme na rasprave sa losim ljudima, on ne dopusta sebi da se raspravlja sa ljudima koji su daleko ispod njegovog nivoa. Ovan je covek koji je siguran u sebe, on je svestan svojih kvaliteta, on zna koliko je zapravo sposoban i zbog toga ovan ne gubi vreme na nevazne stvari.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2