BIK: NE GOVORI LOSE O NJEMU, NE GRESI DUSU – On je NAJBOLJI COVEK koji zemljom hoda!

BIK: NE GOVORI LOSE O NJEMU, NE GRESI DUSU – On je NAJBOLJI COVEK koji zemljom hoda!

2019-01-25 Off By Admin

O njemu se govori mnogo, o njemu se govori kako dobro tako i lose, medjutim mnogim ljudima je bolje da o njemu ne govore uopste nego sto govore stvari koje uopste nisu istina. Ima bik mana i to mnogo, ali on je prosto poseban covek koji pleni sa svojom dobrotom, sa briznoscu i sa neverovatnom velikodusnocu i ono sto je sigurno jeste da je on najbolji covek koji zemljom hoda…

 

Pre nego sto bilo ko prokomentarise njegov zivot prvo bi trebao da ga prozivi. Bik je covek koji odaje utisak veoma hladnog i mocnog coveka, medjutim bika nije ni malo tesko povrediti. Zivot bika je zapravo bio pravi pakao, on nije ni sa cim zasluzio toliko losih desavanja, on nije ni sa cim zasluzio da ga zivot stalno kaznjava sa tugom.

Pridruži se u našu GRUPU ako si BIK, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bik je covek koji je imao neverovatno mnogo tuge u zivotu, ali cak mu ni to nije bio dovoljan razlog zbog kojeg bi se  promenio, oduvek je bik znao sta je najvaznije, on je znao da su najvaznija dobrota i zbog toga je i pored svega ostao dosledan svojoj velikoj dobroti.

Bik ume da pogresi, to je jasno svakom coveku koji ga ima kraj sebe, bik isto tako ume da napravi ogroman problem od obicne sitnice i to je takodje tacno, ali bik prosto ne ume nikoga da povredi, on ne ume niti jednom coveku da nanese tugu, ne da nije bik sposoban za to, on je sposoban i on moze povrediti svakoga, ali bik to ne moze da ucini zbog svog velikog srca, losa dela se od njega ne mogu ocekivati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2