RIBE: TU SU KAKO BI POMOGLE, A NE KAKO BI ODMOGLE – One uvek PRUZAJU RUKU coveku u NEVOLJI!

RIBE: TU SU KAKO BI POMOGLE, A NE KAKO BI ODMOGLE – One uvek PRUZAJU RUKU coveku u NEVOLJI!

2019-01-24 Off By Admin

Njihov zivot je nazalost imao mnogo vise padova nego uspona, u njihovom zivotu je bilo mnogo vise tuge nego srece, medjutim nista to nije uticalo na ribe, nista to nije uticalo na njihovu dobrotu, cak naprotiv upravo zbog toga sto one znaju koliko je se tesko nositi sa tugom, upravo zbog toga one zele da pomognu svakom coveku u nevolji…

 

Recima se prosto nista ne moze postici, jedino se sa delima moze postici ono sto zelimo. Upravo su toga ribe svesne i one znaju da reci ne mogu pomoci drugim ljudima da se izbore sa problemima i upravo iz tog razloga ribe cine samo dela, one zaista na sve moguce nacine pokusavaju da pomognu svakom coveku i to uvek cine kroz brojna dobra dela.

 Pridruži se u našu GRUPU ako si RIBA, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zivot im je bio ispunjen tugom, ribe je tuga lomila, ali ih nije uspela slomiti, ribe su sve hrabro podnele i one na svom primeru dokazuju drugim ljudima da je se moguce izboriti sa tugom.

Ribe su osobe cije srce nije ”led”, zapravo je srce riba meko kao svila i upravo iz tog razloga su ribe toliko saosecajne. U vremenu u kojem svako vodi racuna samo o svom zivotu, u vremenu u kojem svi ljudi razmisljaju samo o sopstvenim problemima i brigama postoje i ribe, postoje osobe koje misle na sve, postoje osobe koje su spremne da zanemare sve svoje probleme samo kako bi pomogle nekom drugom coveku.

Znaju ribe veoma dobro koliko su snazne, znaju one da mogu podneti sve i upravo zbog toga ribe toliko pomazu ljudima da se izbore sa tugom, one cesto zaopstavljaju svoje probleme i pomazu drugim ljudima da oni rese svoje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2