Zena VAGA: KRENULA JE SA DNA I DOSLA JE DO SAMOGA VRHA – Ona ZASLUZUJE najvece POSTOVANJE!

Zena VAGA: KRENULA JE SA DNA I DOSLA JE DO SAMOGA VRHA – Ona ZASLUZUJE najvece POSTOVANJE!

2019-01-23 Off By Admin

Jedinstvena zbog mnogo razloga i posebna zbog svoje neverovatne lepote kao i velike neznosti, zena vaga je dama koja je na svom primeru dokazala da su cuda moguca u zivotu, upravo je ona u proslosti bila na dnu i ona je uspela, uz pomoc svoje borbe i svog truda, da dodje do samoga vrha…

 

Dok su slabi ljudi ojacajavali i pronalazili krivce u drugim ljudima za svoju tugu, ona je se sa druge strane borila protiv svega, zena vaga je dama koja nikada nije ocajavala, ona nije krivila ni zivot, a ni druge ljude za svoje probleme, ona je prosto krivila samo sebe i od sebe je zahtevala da se bori. Zena vaga dokazuje koliko se borba zapravo moze isplatiti, jer sve ono sto ona ima sada u zivotu, ona je postigla samo zahvaljujuci velikoj borbi.

 Pridruži se u našu GRUPU ako si VAGA, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zena vaga je dama koja u proslosti nije imala previse uspeha i razloga za srecu u zivotu, ali je ona samo krivila sebe za to, ona nije imala uspeha zbog toga sto je se previse oslanjala na druge ljude i zbog toga sto im je previse verovala, ali zena vage je se promenila, nju je zivot naterao na veliku promenu, nju je zivot prosto naucio da ne sme verovati nikome i naucio ju je da se moze osloniti samo na sebe i ni na koga drugog.

Zena vagu je oduvek krasilo veliko samopouzdanje, ona je oduvek verovala u sebe i upravo joj je to mnogo uspeha donelo. Ona nije cekala druge ljude da joj pomognu, ona nije cekala da se promene oklonosti, ona nije gubila vreme ni na sta, nego je se ona borila i ona je se na kraju i uspela izboriti za sve ono sto je zapravo i zelela.

Zena vaga je dama koja se ne stidi svoje proslosti, ona se ne stidi cinjenice da nekada nije imala nista, ona se ne stidi zbog toga sto je bila na dnu, zapravo sve to zenu vagu samo podseca gde je bila u proslosti, a gde je sada i upravo zbog toga zena vaga sebi ne dopusta nikakve greske, ona ne zeli ponovo da prolazi kroz sve to.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2