RIBE: NJIHOV ZIVOT JE JEDNA TUZNA PRICA – Njihovu DOBROTU nikada niti jedan covek NIJE UMEO DA CENI!

RIBE: NJIHOV ZIVOT JE JEDNA TUZNA PRICA – Njihovu DOBROTU nikada niti jedan covek NIJE UMEO DA CENI!

2019-01-23 Off By Admin

Tuzne, ali ujedno i ponosne, upravo se tako najbolje mogu opisati ribe. Upravo su one osobe koje imaju mnogo tuge u zivotu, medjutim ponosne su ribe svoje postenje i pre svega su ponosne na svoju dobrotu. Zivot riba je zapravo jedna veoma tuzna prica, medjutim ribe niko i nista ne moze netarati da se promene…

 

Ne prate misljenje vecine, ne ponasaju se kao vecina ljudi, ribe su osobe koje imaju neko svoje misljenje i neki svoj pogled na svet, a isto tako se ribe nikada ne sluze ”prljavim trikovima” kako bi dosle do nekog svog cilja.

Pridruži se u našu GRUPU ako si RIBA, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ribe veoma cesto slusaju ljude koji se  zale, ribe su osobe koje su spremne svaku osobu saslusati, a ribe su sa druge strane osobe koje se ne zale, iako na to imaju puno pravo kao i mnogo razloga zbog kojih bi se trebale  zaliti.

Jednostavno ribe sve odlicno shvataju, one znaju da im zaljenje nista ne moze pomoci i upravo se zbog toga ribe samo bore protiv nepravde i protiv losih ljudi.

Ne treba niko da potcenjuje ribe, ne treba niko da potcenjuje ta divna i nezna stvorenja, jesu ribe nezne, ali su one isto tako i veoma snazne, a to najbolje dokazuju brojne teske situacije kroz koje su ribe prosle i koje su ribe podnele poput pravih heroja.

Naravno da je najveca vrlina riba njihova dobrota, ali im je to ujedno i najveca mana, ma koliko da to cudno zvucalo. Upravo je dobrota riba kriva za veliku vecinu problema u njihovom zivotu, upravo su ribe zbog svoje dobrote toliko puta bile povredjene i one su zbog nje ispastale u zivotu.

Mnoge osobe se zale na obicne sitnice, mnoge osobe su prosto receno razmazene, ali ribe nisu razmazene, ribe su osobe koje umeju da cene svaki razlog za srecu kojeg imaju u zivotu, a one to umeju da cene samo zbog toga sto ih je zivot nacucio sta je zapravo tuga i koliko je se tesko nositi sa njom.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2