LAV: NIKO NE TREBA DA GA NERVIRA, JER KADA NJEMU ”PUKNE FILM” onda se niko DOBRO NE PROVEDE!

2019-01-22 Off By Admin

Ne dira nikoga, ne mesa se nikome u zivot i on dopusta svim ljudima da cine sve sto zele, lav je covek koji ima postovanje za svaku osobu, ali on isto tako zahteva postovanje i za sebe. Ono sto niko ne treba da cini jeste da pokusava lavu stvoriti nervozu, jer onaj ko to cini igra se sa velikom vatrom…

 

Lav moze mnogo toga da podnese, on moze da dugo da trpi neke postupke drugih ljudi, medjutim uopste nije preporucljivo da ga bilo koji covek pokusava iznervirati. Ima lav veliku samokontrolu, on ne dozvoljava losim ljudima da mu nervozu stvaraju, medjutim sve kod lava ima neku svoju granicu, a onaj covek koji tu granicu predje uvek na kraju zazali zbog toga.

Pridruži se u našu GRUPU ako si LAV, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne zeli lav bespotrebne probleme, ne zeli lav da se upusta u bilo kakve rasprave i zbog toga on sve toliko tolerise, medjutim i tolerenacija lava ima neku svoju granicu i kada lavu prosto dosadi nesto on veoma burno reaguje.

Lav je covek koji se izdvaja zbog mnogo razloga, on se izdvaja kako zbog svoje hrabrosti tako i zbog velike odvaznosti, medjutim cak ni to mnogim ljudima nije dovoljna ”opomena”, pa neki ljudi i pored svega toga pokusavaju da ga iznerviraju i da ga povrede.

Ne treba niko da se igra sa lavom, ne treba niko da ga pokusava povrediti, jer ne samo da u tome sigurno nece uspeti nego ce njega lav na kraju na neki nacin povrediti. Zivot je lava naucio brojnim lekcijama, a zivot je posebno naucio lava da nikome ne sme ostati duzan i upravo zbog toga je lav spreman svakoj osobi da uzvrati po zasluzi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2