RIBE: NJIH KAO DA SU SAMI ANDJELI POSLALI NA ZEMLJU KAKO BI SVIMA ULEPSAVALE DANE!

RIBE: NJIH KAO DA SU SAMI ANDJELI POSLALI NA ZEMLJU KAKO BI SVIMA ULEPSAVALE DANE!

2019-01-21 Off By Admin

Tamo gde postoji volja, postoji i nacin, a upravo to na svom primeru dokazuju ribe, upravo su one osobe koje svima pomazu stalno i one dokazuju da je sve moguce samo ako to zelimo. Spremnost riba da pomognu je neverovatna, ribe prosto pomazu na razne nacine i njih kao da su andjeli poslali na zemlju kako bi svima pomagale i kako bi druge ljude usrecile…

 

Bas kao sto zele sebi i svojim voljenim osobama srecu, ribe isto tako zele srecu i svim drugim ljudima. Ono sto ribe ne zele da se dogodi njima sigurno nece pozeleti ni drugim ljudima, ribe su osobe koje se ne mesaju u tudje zivote i ribe nikada, ni u kojem slucaju, ne sude nikome.

Pridruži se u našu GRUPU ako si RIBA, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ribe su osobe koje su po mnogo cemu prepoznatljive, ipak razumevanje je ono sto je kod riba posebno mnogo postovano i cenjeno. Mnogi ljudi ne mogu da razumeju ni obicne sitnice i obicne greske drugih ljudi, a ribe sa druge strane mogu da razumeju cak i ono sto ne zasluzuje nikakvo razumevanje.

Ne sude drugim ljudima ribe zbog toga sto ne zele da njima bude sudjeno, sve ribe mogu da razumeju, razumevanje riba je neograniceno.

Toliko su dobre prema drugim ljudima, toliko svima pomazu, toliko su brizne, ribe su zaista osobe koje su svima dobre, ali sebi nikako nisu, ribe su u stanju svima da omoguce veliku srecu, ali ribe nikako da se izbore za sopstvenu. Nemaju ribe srece u zivotu, to je prava cinjenica, a one nemaju srece samo zbog toga sto se za nju i ne bore. Ribe su osobe koje zaista imaju vremena za sve, one imaju vremena da pomognu svakom coveku, ali ribe prosto nemaju vremena za sebe i za sopstvenu srecu, nekako im se stalno desava da upravo vremena nemaju za sebe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2