Evo sta vas DANAS OCEKUJE: Ovan saznaje ko ga VOLI, Vodoliji se OSTVARUJU SNOVI, Riba veoma uspesna…

Evo sta vas DANAS OCEKUJE: Ovan saznaje ko ga VOLI, Vodoliji se OSTVARUJU SNOVI, Riba veoma uspesna…

2018-11-02 Off By Admin

OVAN

Ovo ce biti dan kada cete imati priliku da se uverite u necija osecanja.Velike su sanse da je rec o osobi   do koje vam je stalo ali nikako da saznate da li  ona oseca isto sto i vi.Mozda cete se razocarati.

 

BIK

Sve sto  bi ste danas mogli da odlozite,odlozite.Ovo nece biti   pogodan dan za vas i prosto nisu zvezde na vasoj strani.Velike su sanse da bi ste na radnom mestu mogli napraviti neku gresku.

 

 

BLIZANCI

Vi zelite svima da pomognete ali ste u celom tom haosu zaboravili da vi prvi imate svoje potrebe i da prosto morate da nekad mislite i na sebe.Hteli vi to ili ne dosli ste u situaciju kad ste  zapostavili voljenu osobu   cineci drugima.

 

RAK

Sve ce danas biti u redu i razloga za brigu nemate.Nadjite dovoljno  vremena za sebe  i u vecernjim casovima izadjite negde.To bi vam moglo itekako prijati.

 

LAV

Konacno cete u toku danasnjeg dana imati priliku da dokazete koliko ste sposobni i koliko ste dobri u onom sto radite kada je vas posao u pitanju.Ukoliiko vam se pruzi ta prilika obavezno voljenoj osobi  pokazite da vam je stalo time sto cete   je izvesti negde u vecernjim casovima.

 

DEVICA

Ovo ce biti dan kada cete morati da donesete neke odluke iako vam ruku na srce to predstavlja veoma tezak zadatak.Prosto niste sposobni za sve to  i mislite da se od vas ocekuje previse iako zapravo nije tako.Nema smisla da bezite od odgovornosti koju imate.

 

VAGA

Konacno cete u toku dana koji je pred vama shvatiti sta je ono sto iskreno zelite kada je o ljubavi rec.Moguce je da se nalazite u nekoj dilemi ali sad cete konacno imati  priliku da  saznate ko je vlasnik vaseg srca.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2