BIK i VODOLIJA: SVOJ ZIVOT ZIVE KAO DA SUTRA NE POSTOJI, ONI SU HRABRI I ODLUCNI – Oni zele da od zivota UZMU SVE ONO STO IM PRUZI!

BIK i VODOLIJA: SVOJ ZIVOT ZIVE KAO DA SUTRA NE POSTOJI, ONI SU HRABRI I ODLUCNI – Oni zele da od zivota UZMU SVE ONO STO IM PRUZI!

2018-10-31 Off By Admin

Nikada oni nisu previse razmisljali o zivotu, oni su se uvek trudili da svoj zivot zive, bikovi i vodolije su osobe koje nikada ne propustaju prilike za srecu, oni ih koriste, jednostavno oni zive svoj zivot kao da sutra ne postoji…

 

BIK

Bikovi su osobe koje zele da budu fer prema svima, bikovi sebi ne dozvoljavaju da ucine bilo sta lose, medjutim bikovi su isto tako osobe koje zele da svoj zivot koriste na najbolji moguci nacin. Bikovi su osobe koje ne zele previse da razmsljaju, ne zele bikovi da svoje vreme gube na to, bikovi zele da svaki svoj trenutak vremena iskoriste sto je moguce bolje i vise.

Bikovi su svesni svojih mana, oni su svesni da mogu veoma lako pogresiti, ali bikovi ne zele da razmisljaju o tome, bikovi su osobe koje zele da uzivaju u zivotu, bikovi zele od zivota da uzmu sve ono sto im pruzi.

Hrabrost i odlucnost su ono sto se kod bikova uvek moze primetiti, bikovi uvek znaju sta zele, a oni isto tako znaju kako to i da dobiju. Nisu bikovi previse samokriticni i bikovi nisu glumci, bikovi su uvek ponasaju hrabro, bikovi su uvek prirodni. Bikovi zele da iskoriste svoj zivot na najbolji nacin, oni znaju da je zivot samo jedan i upravo zbog toga bikovima nije vazno misljenje drugih ljudi.

Oni se ponasaju kao da sutra ne postoji, bikovi ne razmisljaju niti o proslosti niti o buducnosti, bikovi zive u sadasnjosti i oni samo zele da svaki trenutak provedu uzivajuci u sreci. Nista bikovima problemi ne mogu, bikovi su veoma optmisticni i oni su osobe koje nikada ne propustaju prilike za srecu. Bikovi su jednostavno svesni da zivot nema reprizu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2