Evo sta vas DANAS OCEKUJE:Saznajte koji znak  danas mora biti OPREZAN da ga ne  bi PREVARILI, a ko  treba da se OPUSTI i UZIVA u ljubavi…

Evo sta vas DANAS OCEKUJE:Saznajte koji znak danas mora biti OPREZAN da ga ne bi PREVARILI, a ko treba da se OPUSTI i UZIVA u ljubavi…

2018-10-30 Off By Admin

OVAN

Morate da se pomirite da neke stvari ipak nisu moguce ma koliko vi to zeleli.Pre svega,da  shvatite da ste svoje srce dali osobi koja ne ume da vas voli i koja to nikad nece umeti.Ne borite se za one kojima do vas  nije stalo.

 

BIK

 

Trenutno imate toliko problema u zivotu da ste pomalo umorni od svega te da vam nista ne pricinjava zadovoljstvo.To je veliak greska.Danas stavite sve obaveze u drugi plan i pokusajte ugoditi sebi.Vi ste to svakako zasluzili.

 

BLIZANCI

Neko ce vam danas dati manji zadatak u  vidu toga da jednoj osobi saopstite istinu koja nije bas lepa i koja ce joj mozda slomiti srce.Velike su sanse da ce vam to tesko pasti i da vam nece biti lako ali to cete morati da uradite.

 

RAK

Vama je dolazeci mesec novembar jako naporan  i imate gomilu obaveza tako da cete zadnji dan oktobra provesti praveci planove za novembar i nas jedini savet za vas je da nadjete vremena za sebe i da ugodite sebi nekad.

 

LAV

Vi ste osoba koja moze da dobije sve sto pozeli i svesni ste toga ali sad vam jednostavno nije stalo do toga da se   borite za srce jednog jarca.Konacno ste shvatili da on prosto nije vredan toga.

 

DEVICA

Danas vam sledi ne bas prijatno iznenadjenje  buduci da cete saznati da jedna vama draga osoba krije nesto od vas.Ta cinjenica vam nece lako pasti jer je ocigledno da je volite te da ste joj iskreno verovali.

 

VAGA

Imate velike planove za buducnost i ne date nikome da  ih vam kvari,ali  usled svih tih obaveza koje imate ste poceli da zapostavljate ljude koji vas iskreno vole i kojima je stalo do vas.Danas imate priliku da ispravite tu gresku.

 

SKORPIJA

Danas cete imati manji porodicni problem zbog kojeg cete  biti veoma zabrinuti jer vi dramaticno dozivljavate i najmanju sitnicu  kad su vasi voljeni u pitanju.Ne brinite se,sve ce se brzo dovesti u red.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2