ZENA RIBA i ZENA RAK: ONE SU BRIZNA BICA KOJA SU UVEK TU I KOJA NIKADA NE ODLAZE – One svim osobama prosto ULEPSAVAJU ZIVOT!

2018-10-29 Off By Admin

Ne postoji savrsen covek na svetu, ne postoji covek kojem nekada pomoc nije potrebna, medjutim obicno kada nam je pomoc potrebna nigde nikoga nema, ipak onaj ko kraj sebe ima zenu raka i zenu ribu tih problema nema, onaj ko ih ima kraj sebe uvek moze racunati na njih, upravo su zena riba i zena rak brizne dame koje su uvek tu kada je pomoc potrebna…

 

ZENA RIBA

Nekada odaje utisak veoma hladne osobe, ali ona tako izgleda samo onim osobama koje je ne poznaju, zena riba je zapravo emotivna dama, emocije su snazno izrazene kod nje. Ono sto je zeni ribi mnogo problema u zivotu stvaralo jeste to sto ona prosto ne ume da odustane od nekih osoba, ona je dama koja uvek moze oprostiti i ona upravo na takav nacin dokazuje svoju ljudsku velicinu.

Zenu ribu bi svako trebao da ima kraj sebe, trebao bi da je ima kraj sebe zbog toga sto ona ne izmislja izgovore nego pronalazi nacine, trebao bi svako da je ima kraj sebe zbog toga sto ona nikada ne odlazi.

Koliko je zena riba zapravo dobra osoba najbolje dokazuje to sto ona ne zeli da njene drage osobe dele srecu sa njom, ona dopusta da one uzivaju same u sreci, medjutim kada neka njena draga osoba ima problem onda je ona uvek prva, onda je ona uvek tu kako bi pomogla.

Zapravo je zena riba jedno veoma nezno i brizno bice koje samo za dobrotu zna, zapravo je zena riba dama od koje se pomoc uvek moze ocekivati, uvek je ona tu da svima pomogne, uvek je ona tu da saslusa i da pokloni pravi savet.

Mnogo toga zena riba cini, a ona upravo sa svojim postupcima svim osobama ulepsava zivot, zena riba je nesto nezamenljivo u zivotima mnogih ljudi, bez nje prosto nista ne bi imalo smisla.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2