Zena u CETRDESETIM GODINAMA   :  Tek  tad zna sta je PRAVA LJUBAV i tad NAJLAKSE ZAVEDE muskarca!

Zena u CETRDESETIM GODINAMA : Tek tad zna sta je PRAVA LJUBAV i tad NAJLAKSE ZAVEDE muskarca!

2018-10-27 Off By Admin

Ne postoji pogresno  vreme za ljubav.Niti ce ikad postojati.

Srcu se ne moze narediti i ono voli onda kada ono pozeli,bez obzira koliko mi tad imali godina, jer za ljubav nikada nije kasno.

Zena koja napuni 40. godina  ili udje u te godine je zapravo tek tada svesna sebe i svesna toga koliko vredi sto znaci da itekako sme i moze da se usudi da napravi prvi korak i da zavede muskarca do kojeg joj je stalo. Tada zna kolika je njena  vrednost kao zene i zapravo je u stanju da se bori za ono do cega joj je stalo na najbolji moguci nacin sto znaci da za  nju tada ne postoje prepreke na putu njenog uspeha bilo da se radi o ljubavi ili  o poslu.

Jednostavno,ona je tad dovoljno zrela i dovoljno hrabra i smeal da se bori za ono do cega  joj je stalo sto samim tim znaci i da moze da  ono sto je nemoguce pretvori u moguce.

U mladjim    godinama zena ce mozda ostati i u vezi u kojoj nije srecna ili jednostavno nije postovana onako kako treba ali  u  40-tim je  itekako svesna  koliko  vredi i ne pristaje na manje od onoga sto zasluzuje.

Cetrdesete  godine su  najbolje godine za ljubav.

Tada zena zna sta je ono sto joj zaista treba i  ako do tada nije pronasla pravog onda  krece u potragu za njim.Ne dozvoljava sebi da  bude sa onima  koji joj ne pruzaju srecu koja joj  treba i paznju i postovanje vec ne odustaje od toga da nadje onog koji ce moci da  je voli bas onako kako to ona zeli i kako zasluzuje.

Ona zapravo  tek tada shvata da su neki muskarci uz nju  te onako,iz neke koristi i  u stanu je da kaze sve sto misli i da uradi sve sto zeli bez da je imalo zanima sta ce ko reci o tome.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2